Nelze popřít, že Microsoft SwiftKey, nebo SwiftKey je jednou z nejlepších klávesnic na Androidu a nyní bude ještě lepší.

Jistě, za posledních pár let jsme měli slušnou část nabídek, jako je Gboard, Samsung Keyboard a další, ale SwiftKey si dokázal udělat jméno jako jedna z nejlepších klávesnic pro ty, kteří chtějí rychlé a bezproblémové psaní. Nyní společnost oznámila, že integruje Bing AI do této klávesnice, což vám umožní mít sílu AI na dosah ruky, a věřím, že je to jedna z nejlepších funkcí, kterou můžete získat.

Nyní je důležité vědět, že aktualizace je v současné době k dispozici, ale ne všem. Stejně jako u jiných aktualizací bude aktualizace SwiftKey Bing AI zaváděna po etapách a Microsoft poznamenal, že aktualizaci získáte v nadcházejících dnech.

Pro ty, kteří by se o tuto aktualizaci zajímali, budete potřebovat SwiftKey verze 9.10.11.10 pro Android, abyste mohli funkci používat bez jakýchkoli problémů. Funkce bude k dispozici i ve verzi pro iOS, takže se nemusíte bát, že by se k vám nedostala.

Co tedy můžete dělat s interakcí Bing AI ve SwiftKey? No, aplikace vám umožňuje dělat tři různé věci. Můžete prohledávat web pomocí Bing AI, aniž byste opustili chat. Své otázky můžete dokonce přinést do Bing AI s možností chatu, což vám umožní zbavit se jakéhokoli zmatku nebo získat více informací o tématu, o kterém se snažíte mluvit. V neposlední řadě můžete pomocí aplikace získat pomoc od AI, aby vaše konverzace zněla vhodněji na základě vašeho tématu.

Toto je samozřejmě jen začátek všech věcí, které byste mohli dělat pomocí SwiftKey a Bing AI, ale jsem rád, že Microsoft tuto funkci zavádí. Možná je to čas, kdy Google udělá totéž s Gboard, a možná by i Samsung mohl zavést AI řešení pro své výchozí klávesnice. Pokud jste uživatelem SwiftKey a těšíte se na používání Bing AI, vše si můžete přečíst v originále zde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno