Letošní rok se rýsuje tak, že bude opravdu dobrý pro skládací telefony, protože jsme již zaznamenali velké množství chystaných zařízení různých výrobců.

Začátkem tohoto roku jsme měli možnost se podívat na Oppo Find N2 Flip a za osm dní Google oficiálně odhalí Pixel Fold a vlastní nabídku přináší i Motorola a vivo.

To vše znamená pro Samsung větší konkurenci než dříve, zejména ze strany Googlua možná je tato konkurence důvodem, proč by společnost mohla vydat svá skládací zařízení Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 o něco dříve.

Není to poprvé, co jsme slyšeli, že by Samsung mohl začátkem tohoto roku vydat Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5. Říká se, že společnost zrychlila výrobu dílů pro obě zařízení a vzhledem k tomu, jak se obě zařízení objevila v uniklých renderech před pár dny, je důkazem, že by telefony mohly být vydány dříve než obvykle.

Samsung obvykle vydává skládací zařízení mezi srpnem a zářím. Bylo tomu tak již nějakou dobu, ale zvěsti, které slyšíme, poukazují na to, že červenec je datem vydání Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5. To dává smysl, protože Pixel Fold se také objeví na pultech přibližně ve stejnou dobu a vzhledem k tomu, že Pixel Fold bude stát 1 799 $, existuje přesvědčivý argument, že Samsung chce také zasáhnout trh a vydat něco, co by konkurovalo Google Pixel Fold.

Nyní by zvýšený tlak na produkci zařízení Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 mohl některé lidi znepokojovat v oblasti kvality finálního produktu. Ovšem s ohledem na fakt, jak Samsung pracuje a vyvíjí svá zařízení, si myslím, že se nemá moc co pokazit. Toto dřívější datum vydání by se stejně v tento okamžik mělo brát spíše jako spekulace, protože Samsung sám zatím nic nepotvrdil.

Pokud jde o konkurenci s Pixel Fold, Galaxy Z Fold 5 vítězí ještě před uvedením na trh, a to díky výkonnějšímu čipsetu Snapdragon 8 Gen 2 namísto Tensor G2. Navíc ve prospěch Samsungu hovoří i série již vydaných zařízení, takže zákazníci zatím moc neví, co mohou od Googlu očekávat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno