Před pár dny jsme se poprvé podívali na Galaxy Z Flip 5 a od flipové vlajkové lodi očekáváme velké změny.

Společnost zavádí plejádu nových změn, které zařízení odliší od předchůdce i konkurence. Na rozdíl od předchozích renderů se nyní uvádí, že Galaxy Z Flip 5 bude mít černý panel, který zakryje obrazovku. Nejnovější změny proběhnou bez ohledu na barvu zařízení.

Již dříve jsme se zabývali tím, že Galaxy Z Flip 5 bude mít ve srovnání s Galaxy Z Flip 4 větší displej krytu. Displej krytu je navržen jedinečným způsobem, který zobrazuje design podobný složkám pro umístění hardwaru fotoaparátu. Dříve však nebylo jasné, zda bude krycí sklo ladit s barvou zařízení. Nyní se uvádí, že Galaxy Z Flip 5 bude dodáván s černým panelem, který zakryje obrazovku, což neguje dřívější rendery.

Vzhledem k tomu, že zařízení má stejný celkový tvar, společnost musela provést určité úpravy, pokud jde o design displeje na zadní straně, aby odpovídal hardwaru fotoaparátu. Kromě toho chtěla společnost také zvětšit velikost displeje bez přenastavení duálního fotoaparátu. Společnost tak získala prostor pro představení nového rozvržení displeje, který je nyní větší a vypadá jako složka. Kromě displeje bude krycí obrazovka černá bez ohledu na to, jakou barvu zařízení si zvolíte. Pro více podrobností se můžete podívat na tweet níže:

Díky většímu krycímu displeji a černé přední straně bude výřez displeje méně viditelný, a tím méně rušivý. Můžete se také podívat na nejnovější verzi renderů pro bližší pohled. Kromě toho se očekává, že Galaxy Z Flip 5 bude mít stejné rozměry s 6,7palcovým vnitřním displejem. Již dříve jsme také informovali, že externí displej bude mít úhlopříčku 3,4 palce namísto 3,8 palce. Vezměte na vědomí, že poslední slovo má stále Samsung a v tuto chvíli jsme mohli vidět jen možné designové varianty.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno