Galaxy S24 vyjde příští rok a za posledních pár měsíců jsme slyšeli četné zprávy o tom, co Samsung připravuje.

Mluvilo se o tom, jak by se Samsung mohl vrátit na Exynos s nejnovějším Exynosem 2400 a že provede testovací provoz v základní a plusové variantě zařízení. Dnes renomovaný tipér navrhl, že nadcházející telefon bude obsahovat Exynos 2400 v regionu jihovýchodní Asie.

Tip pochází od Tech_Reve, tipéra se solidní historií, a naznačují, že Galaxy S24 prodávaný v regionu jihovýchodní Asie přinese Exynos 2400 místo Snapdragon 8 Gen 3, což by spousta lidí chtěla. Abych byl upřímný, nemělo by to být alarmující. Pokud Samsung na Exynos 2400 skutečně pracuje velmi tvrdě, takže se možná Galaxy S24 stane okamžitým hitem. Vše však závisí na tom, jak dobrý bude procesor, a nebudeme to vědět, dokud telefon nevyjde. 

Samsung se již nějakou dobu vzdaluje čipsetu Exynos. U řady Galaxy S22 jsme viděli, že většina regionů přišla se Snapdragonem 8 Gen 1 a s řadou Galaxy S23 měly všechny regiony na světě Snapdragon 8 Gen 2 u zařízení Galaxy. Zdá se však, že se společnost vrací ke svým kořenům s Galaxy S24, ale na základě zvěstí, které jsme slyšeli, bude uvedení Exynos 2400 v nejlepším případě omezeno a čipset nedostane zas tak mnoho regionů. Samsung si to bude chtít nejprve vyzkoušet, než se Exynos stane oporou v seznamu.

Bohužel je příliš brzy na to, abychom něco o Galaxy S24 říkali, ale víme, že v nadcházejících měsících začneme slýchat více o nadcházející vlajkové lodi Samsungu a samozřejmě jako vždy vás budeme informovat o tom, co Jihokorejský gigant konkrétně připravuje.

A co vy vrátili byste se k Exynosu, nebo byste raději zůstali u Snapdragonu?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno