Zpočátku se mluvilo o tom, že iOS 17 bude menší aktualizací, protože hlavním cílem společnosti Apple bude „údržba“ platformy. Později bylo oznámeno, že aktualizace přinese velké změny.

Ty by měly zahrnovat přepracované možnosti Control Center a Lock Screenscustomization. Kromě toho Apple také pracuje na nových aplikacích, které budou součástí nadcházející aktualizace. Nyní se uvádí, že iOS 17 bude obsahovat přepracované rozhraní Lock Screen pro Mapy.

Podle nejnovější verze bude iOS 17 obsahovat vyhrazené rozhraní Lock Screen pro Apple Maps, které nabízí podrobné pokyny, aniž by bylo nutné zabírat celou obrazovku. Informace byly sdíleny únikem @analyst941 na Twitteru, což naznačuje, že funkce je potvrzena s vydáním iOS 17 koncem tohoto roku. Tato funkce se mírně liší od toho, co přinesl iOS 16 s pokyny v reálném čase, které poskytuje Maos na obrazovce uzamčení.

Únik sdílel koncept, který ukazuje, jak Mapy zaberou polovinu části obrazovky, aby ukázaly směr, zatímco zbytek prostoru je vyhrazen pro čas a widgety. Mapy by se potenciálně staly součástí uzamčené obrazovky s aktualizacemi v reálném čase. Je to proto, že podle obrázku se oznámení překrývají s rozhraním Map. Kromě toho také fotoaparát a zkratka svítilny spočívají ve svých příslušných pozicích. Zatím není jasné, zda uživatelé budou moci komunikovat i se zobrazeným rozhraním Map. K oznámením se dostanete potažením prstu nahoru na obrazovce uzamčení. 

Již dříve jsme mnohokrát slyšeli, že Apple přepracuje ovládací centrum, ale vyhrazené rozhraní Map na obrazovce uzamčení je čerstvou informací. Také jsme si všimli, že iOS 17 bude dodáván s aktualizovaným zobrazením tapety spolu s aplikacemi Peněženka a Zdraví. bývá zjistit, zda bude nové rozhraní Lock Screen pro Mapy dostupné také pro další aplikace. Únik také uvádí, že funkce bude dostupná na všech modelech iPhone.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno