Teprve včera se Samsung a Google spojily, aby pracovaly na vylepšení operačního systému Android 14 a One UI 6.0, a dnes slyšíme, že Samsung již začal testovat aktualizaci na Galaxy S23 a řadě dalších zařízení. 

Stojí za zmínku, že se jedná pouze o interní testování a v žádném případě nenaznačuje, kdy se aktualizace dostane do telefonů, ale vzhledem k tomu, jak již testování začalo, lze očekávat, že aktualizace dorazí do konce tohoto roku.

Na základě informací od uživatele Twitteru Taruna Vatse se dnes již dříve objevilo první testovací sestavení One UI 6.0 založené na Androidu 14 na serverech společnosti Samsung. Firmware je určen pro Galaxy S23 Ultra a má číslo verze S918BXXU1BWE2. Kromě toho SamMobile poukázal na to, že kromě Galaxy S23 Ultra Samsung testuje také rozhraní One UI 6.0 založené na Androidu 14 na Galaxy Z Fold 4 a Galaxy Z Flip 4 a máme důvod se domnívat, že Galaxy S22 série se objeví za několik dní.

To znamená, že Samsung by mohl pokračovat a zahájit beta testování One UI 6.0 založené na Androidu 14 koncem tohoto roku, přičemž stabilní kanál obdrží aktualizaci do konce tohoto roku. Vzhledem k tomu, jak Google pravděpodobně zítra představí Android 14 se stabilním vydáním někdy v říjnu, určitě to vypadá, že telefony Samsung budou prvními zařízeními mimo Google, která aktualizaci dostanou.

Samozřejmě je příliš brzy říkat něco o tom, co přinese rozhraní One UI 6.0 založené na Androidu 14, ale máme pocit, že Samsung udělá několik vylepšení. Teprve včera Google a Samsung oznámily, jak budou spolupracovat, aby zajistily, že budoucí verze Androidu a One UI nebudou tak agresivní, pokud jde o zabíjení aplikací na pozadí, což vede k tomu, že lidé nezmeškají důležitá upozornění od několika aplikací.

V nové aktualizaci očekáváme celou řadu změn. Budeme vás informovat, jak se dozvíme více o tom, co Samsung připravuje. Dejte nám vědět, jaký je váš seznam přání pro One UI 6.0.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno