Samsung dnes oznámil dva další nové telefony, Galaxy S23 Tactical Edition a XCover 6 Pro Tactical Edition. Tyto modely jsou vyrobeny pro americkou armádu a jsou navrženy tak, aby vydržely náročné provozní podmínky. Galaxy S23 Tactical má krytí IP68, což znamená, že jej lze ponořit do metru čisté vody po dobu až 30 minut. 

Displej je chráněn odolným sklem Gorilla Glass Victus 2+ a spolu s konstrukcí Armor Aluminum je vybaven odolným pouzdrem vojenské kvality, které se nosí na hrudi nebo předloktí.

XCover 6 Pro Tactical Edition má také krytí IP68 a má pouzdro, které splňuje vojenské specifikace MIL-STD-810H. To znamená, že zařízení přežije pád až z výšky 1 metru a bude také nadále fungovat v širokém rozsahu teplot.
Jak Galaxy S23 Tactical Edition, tak XCover 6 Pro Tactical Edition mají předinstalované speciální aplikace, jako je Android Team Awareness Kit (ATAK) a Battlefield Assisted Trauma Distributed Observation Kit (BATDOK). První jmenovaná je aplikace pro informování o vojenské situaci, která poskytuje přesné zaměřování, zpravodajství o formování okolního terénu, navigaci a sdílení dat. Ten shromažďuje vitální funkce od pacientů pomocí kabelových a bezdrátových senzorů.
Zdroj: Tactfact

Oba telefony Tactical Edition také splňují bezpečnostní požadavky americké armády a oba jsou chráněny technologiemi Samsung Knox a Knox Dual Data at Rest (DualDAR). Ten využívá dvě samostatné vrstvy šifrování pro zvýšenou ochranu. Bezpečnostní funkce chrání data uložená v zařízení, i když je telefon vypnutý nebo nebyl ověřen, a také splňuje požadavky NSA na ochranu důvěrných dat.

Oba telefony Tactical Edition podporují Samsung DeX a platforma pro stolní počítače na zařízení umožňuje vojenským donucovacím jednotkám připojit se k monitoru, klávesnici a myši a poskytovat tak zážitek jako na stolním počítači ve vojenských vozidlech, aniž by bylo nutné používat namontovaný notebook. Co se týče výdrže baterie, „inteligentní baterie Galaxy S23 Tactical Edition optimalizuje využití aplikací v terénu a poskytuje vám delší výkon pro dokončení mise“. XCover 6 Pro Tactical Edition používá vyměnitelnou baterii.

Zdroj: Samsung
Samsung říká: „Na základě osvědčeného úspěchu Galaxy S20 Tactical Edition pro operátory v terénu poskytují nejnovější přírůstky zvýšenou odolnost, funkčnost a výpočetní výkon. Navrženy pro bezproblémové propojení s taktickými vysílačkami a systémy mise pro zvýšení situačního přehledu. Chytré telefony Samsung Tactical Edition jsou jedinými zařízeními pro koncové uživatele, které budete potřebovat pro plánování misí, výcvik, operace a každodenní použití.
Galaxy S23 Tactical Edition je vybavena výkonným čipsetem Snapdragon 8 Gen 2, zatímco XCover 6 Pro Tactical Edition má Snapdragon 778G SoC.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno