O Applu bylo nesčetněkrát hlášeno, že na iPhone 15 Pro Max přinese periskopický zoomový objektiv , a ať už společnost učinila toto rozhodnutí úmyslně, aby svým zákazníkům mohla účtovat ještě vyšší cenu, tak i přesto to bude u fanoušků značky velmi očekávaný upgrade. Je však možné, že Apple neměl moc možností při výběru, který model tento objektiv dostane.

Jeden tipér uvádí, že ultraširoká jednotka v nabídce iPhone nejvyšší úrovně pro rok 2023 nebude ve stejné pozici, což mlže být způsobeno nedostatkem místa.

Než čtenáři začnou uvažovat, Apple nebude používat jiný modul fotoaparátu než iPhone 14 Pro Max; ta část zůstane stejná. Zdá se však, že @URedditor věří, že teleobjektiv, který bude mít také periskopickou čočku, nebude ve stejné poloze, jako byl teleobjektiv na iPhonu 14 Pro Max. Místo toho si z logických důvodů vymění místa s ultraširokoúhlým fotoaparátem.

Zdá se, že ultraširokoúhlý fotoaparát se přesune dolů, zatímco teleobjektiv bude ten mezi LED bleskem a snímačem LiDAR. Vzhledem k omezenému prostoru, se kterým Apple pravděpodobně pracuje, nemohl přesunout části periskopu ve spodní části kvůli baterii, která by mu překážela a nebylo možné jej přesunout na pravou stranu kvůli senzoru LiDAR. Jediným logickým rozhodnutím by tedy bylo přesunout ji do středu.

Tato výměna kamer by také měla uvolnit místo, aby Apple mohl trochu více vyladit vnitřní design a také vysvětluje, proč bude periskopická zoomová čočka debutovat na iPhone 15 Pro Max a ne na iPhone 15 Pro. Příští rok však může Apple najít cestu jak toto omezení vyřešit, protože se říká, že tento přesný upgrade přinese iPhone 16 Pro Max i iPhone 16 Pro.

Kosmeticky by pole zadních kamer na iPhonu 15 Pro Max mělo vše vypadat úplně stejně jako u jeho přímého předchůdce, ale tento objektiv bude mít zjevné výhody, jako je schopnost pořizovat snímky a video s 6x optickým zoomem. Měli bychom se těšit na více funkcí a doufejme, že se o tyto informace podělíme před oficiálním odhalením, které se má uskutečnit ve čtvrtém čtvrtletí tohoto roku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno