Oppo je připraveno rozvířit vody chytrých telefonů s nadcházejícím uvedením velmi očekávané série Reno 10 v Číně 24. května. Společnost oficiálně potvrdila , že v rámci této série představí tři prémiové smartphony: Reno 10, Reno 10 Pro a Reno 10 Pro+ 5G.

Po četných upoutávkách od Oppo a několika významných únicích víme o nadcházející sérii téměř vše. Nejnovější informace pocházejí z čínské sítě Weibo. Obrázek je doplněn o některé specifikace fotoaparátu pro Reno 10. Řada se může pochlubit výkonným nastavením tří fotoaparátů se zvláštním zaměřením na možnosti teleobjektivu. Společnost Oppo potvrdila, že tento telefon bude vybaven speciálním teleobjektivem s ekvivalentem ohniskové vzdálenosti 47 mm, což umožňuje slušný výkon optického zoomu a skvělé portréty.

A co víc, modul fotoaparátu ve tvaru pilulky bude obsahovat nový 64MP snímač hlavního fotoaparátu. Zatímco Oppo zůstávalo ohledně přesného počtu megapixelů teleobjektivu a pověstného ultraširokoúhlého fotoaparátu ve standardním modelu stručné, jiné zdroje naznačují, že bychom mohli vidět působivou kombinaci, včetně snímače OmniVision OV64B 64MP a 8MP Sony IMX355 ultra. -širokoúhlý fotoaparát a 32MP teleobjektiv Sony IMX709 s 2x optickým zoomem.

Pokud jde o fotoaparát a senzory pro různé modely, existují smíšené informace. Věří se, že Pro je vybaven 50MP hlavním fotoaparátem Sony IMX890, ultraširokým fotoaparátem Sony IMX355 8MP a teleobjektivem 32MP Sony IMX709, zatímco horní Říká se, že tento model obsahuje výkonný 50MP primární fotoaparát Sony IMX890, 8MP ultraširokoúhlý fotoaparát a inovativní 64MP periskopický zoomový objektiv.

Pokud jde o displej, odborníci z oboru naznačují, že Reno 10 předvede velkorysý 6,74palcový OLED displej, který se může pochlubit hedvábně hladkou obnovovací frekvencí 120 Hz a rozlišením Full HD+. Dva modely vyšší úrovně budou mít stejnou velikost displeje a obnovovací frekvenci, ale zvýší rozlišení na 1,5K. Kromě toho se telefon může pochlubit optickým snímačem otisků prstů v displeji, dostatečnou kapacitou RAM až 12 GB a vnitřní kapacitou 256 GB.

Z hlediska výkonu jsou věci v této sestavě trochu promíchané; vanilla Reno 10 bude poháněna procesorem Snapdragon 778G, zatímco modely Pro a Pro+ budou mít uvnitř MediaTek Dimensity 8200 SoC. Reno 10 a Reno 10 Pro budou dodávány s 4 600 mAh bateriemi podporujícími až 80 W kabelové rychlé nabíjení a verze Pro+ bude mít 4 700 mAh baterii, která zvýší podporu nabíjení na 100 W.

Všechny tři telefony řady Reno 10 budou pravděpodobně debutovat s nejnovějším systémem Android 13 ColorOS 13.1

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno