Společnost Asus právě dnes uvádí na český trh nejtenčí 13,3″ OLED notebook na světě, který nese označení Zenbook S 13 OLED. Jde zároveň o nejekologičtější Zenbook všech dob.

Zenbook S 13 OLED posouvá charakteristické vlastnosti značky, jako je ultrapřenosný design, udržitelnost a výkon na cestách, na novou úroveň a přesvědčivě dokazuje, že méně může být více.

Zdroj: Asus

Zařízení je k dispozici s procesorem Intel Core i7 13. generace. Je vybaven úžasným 13,3palcový 2,8K OLED HDR NanoEdge displejem s poměrem stran 16:10, který nabízí naprosto úchvatný obraz. Zenbook S 13 OLED nabízí výdrž více než 7 hodin na jedno nabití, přičemž přináší možnost dobíjení na cestách pomocí power banky a to díky integrovanému USB-C.

Společnost ASUS je zcela oddaná cílevědomým inovacím, které usilují o lepší životní prostředí, a proto je toto také nejekologičtější Zenbook vůbec.

Zdroj Asus

HLAVNÍ VÝHODY

  • Mimořádně tenký a výjimečně lehký: tenký pouze 1 cm a hmotnost 1 kg
  • Všestranná udržitelnost: Uhlíkově neutrální konstrukce z recyklovaných kovů a plastů; ekologický plazmokeramický hliník; 100% obal FSC Mix
  • Výkon bez kompromisů: Procesory Intel Core 13. generace; 32 GB RAM; 1 TB PCIe SSD; 63Wh baterie; 2x Thunderbolt 4, USB 3.2 Gen 2, HDMI 2.1
  • Displej ASUS Lumina OLED: Živý 16:10 2,8K displej ASUS Lumina OLED, Dolby Vision, Pantone Validated, VESA DisplayHDR True Black 500; Delta E<1

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) se v Česku prodává za cenu od 30 990,- Kč vč. DPH.

Článek Asus dnes uvádí na český trh Zenbook S 13 OLED, nejtenčí 13,3″ OLED notebook na světě se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno