Druhý smartphone Nothing, příznačně pojmenovaný Phone (2), dorazí podle generálního ředitele Carla Peie v červenci. Informaci zveřejnil v rozhovoru pro Forbes.

Dříve Pei také odhalil, že zařízení bude poháněno Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, což z něj činí definitivní krok nad střední třídu, kam se usadil Nothing Phone (1), i když nebude zcela na stejné úrovni jako vlajkové lodě z roku 2023, které používají Snapdragon 8. Gen 2.

Toto rozhodnutí se týkalo srovnatelných nákladů dvou SoC a společnost usoudila, že nejnovější čip není hodný jejich zařízení. Uvidíme, jak se to vyvine – vsadili bychom se, že mnoho lidí by to bylo ochotno tolerovat, pokud by cena „byla správná“. Pokud je cenová politika ve srovnání s jinými vlajkovými loděmi příliš malá, pak bude situace jiná.

Zdroj: Nothing Phone

Obrázek, který můžete vidět výše, sdílel samotný Nothing na začátku měsíce a nyní se zdá, že startovací kampaň je v plném proudu, s tradičním stylem OnePlus/Nothing, kdy nás každý druhý týden nebo dva zásobují novými drobnostmi.

Když už jsme u toho, dnes jsme dostali i informaci o velikosti baterie, kterou bude 4 700 mAh článek. To je o 200 mAh více než u Nothing Phone (1), ale není to úplně na úrovni dnešního standardu, který je 5 000 mAh. Jak to ovlivní výdrž, se samozřejmě teprve uvidí.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno