OnePlus 11, který je v současnosti vlajkovou lodí čínské společnosti, byl uveden na trh již v lednu. Na jeho nástupci se již pracuje, jak se ukazuje, a bude se nepříliš překvapivě jmenovat OnePlus 12.

Podle nového úniku z obvykle spolehlivého zdroje bude OnePlus 12 uveden na trh v Číně v prosinci. Kvalifikace „v Číně“ je důležitá, protože k celosvětovému vydání může dojít několik týdnů (nebo měsíců) poté.

Telefon je v současné době ve formě technického vzorku a v této podobě je vybaven čipovou sadou Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, 6,7palcovým QHD OLED dotykovým displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz a baterií 5 000 mAh s podporou 100W rychlého nabíjení.

OnePlus 12 má tři zadní kamery: 50 MP hlavní, 50 MP ultraširokoúhlý a 64 MP periskopový zoom, což by bylo poprvé v řadě OnePlus, i když rozhodně ne první pro mateřskou společnost Oppo. Kromě toho se na první pohled nezdá, že by došlo k mnoha vzrušujícím hardwarovým upgradům – obrazovka má stejnou velikost jako u předchůdce, se stejným rozlišením a obnovovací frekvencí a použití čipu nové generace je téměř na stejné úrovni.

Mějte na paměti, že jsme ve fázi vývojového cyklu tohoto telefonu a stále existují možné proměnné a je tak brzy na to říkat něco s jistotou, protože do skutečného spuštění zbývá sedm měsíců. Další podrobnosti vám přineseme, jakmile je budeme mít.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno