Už je to nějaký čas, co jsme slyšeli něco o Galaxy S24, budoucí vlajkové lodi Samsungu, a dnes jsme narazili na novinky, které by se spoustě lidem nemusely líbit. Minulé zvěsti naznačovaly, že Samsung se zbaví dvou snímačů zoomu a bude mít jeden snímač s proměnným zoomem, ale nová informace naznačuje, že se to nakonec nemusí stát.

Na základě tweetu od renomovaného tipéra @Tech_Reve společnost Samsung zrušila plány s variabilním zoomem u Galaxy S24 a rozhodla se zůstat u stejného rozložení se čtyřmi senzory, jaké jsme viděli na vlajkových zařízeních Galaxy S.

Pokud jde o to, proč se Samsung rozhodl jít se stejnou starou konfigurací fotoaparátu pro řadu Galaxy S24, nejsme si jisti. Pokud je to pravda, společnost bude muset tvrdě pracovat, aby zajistila, že zbytek telefonu obdrží dostatek upgradů, protože pokud nedostanete dobrý fotoaparát, něco jiného musí být skutečně skvělé.

Řada Galaxy S24 se bude skládat ze tří telefonů. Základní varianta a plusová varianta by se mohly v určitých regionech dodávat s Exynos 2400, zatímco ultra varianta bude ve všech regionech používat Snapdragon 8 Gen 3.

V tuto chvíli není na stole nic konkrétního, co bychom mohli potvrdit o řadě Galaxy S24. V porovnání se svými předchůdci je řada Galaxy S23 poněkud nedotažená. To znamená, že Samsung nutně potřebuje vytáhnout něco pořádného, pokud nepřinese zcela nový produkt.

V nadcházejících měsících určitě uslyšíme mnohem více o tom, co Samsung udělá s řadou Galaxy S24. Těším se, že uvidím výrazná vylepšení, zejména u fotoaparátu, protože designu není co vytknout. Doufám, že Samsung také přinese proměnnou clonu, protože o tom se také už nějakou dobu množí informace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno