Přestože se nejedná o vlajkovou loď, původní Nothing Phone 1 je pro mnoho uživatelů jedním z oblíbených smartphonů proto, že dokázal něco, co žádná jiná společnost zabývající se smartphony nebyla ochotna udělat.

Telefon se vymykal tradičním designovým zvykům a stylistickému vkusu, a i když ve svém jádru stále šlo o zařízení klasický tvar zařízení, systém osvětlení Glyph v kombinaci s průhlednými zadními stranami dělal telefon velmi svérázný a Nothing Phone 2 si klade za cíl aby to bylo ještě lepší.

Nyní se na internet dostaly rendery díky společnostem OnLeaks a SmartPrix a ukazují nám Nothing Phone 2 v celé své kráse. Zdroj uvedl, že tyto rendery jsou založeny na „živých obrázcích testovacího kusu.“ To znamená, že mezi dneškem a spuštěním, které proběhne příští měsíc, bychom mohli zaznamenat nějaké změny, ale pravděpodobnost je více než minimální, takže to budeme považovat za oficiální vzhled.

Zdroj: OnLeaks a SmartPrix

Dobře, teď, když víte, jak zařízení vypadá, další věc, na kterou se musíme podívat, jsou změny, které Nothing Phone 2 přináší. Je jich celá řada, pro začátek jsou záda telefonu tentokrát mírně prohnutá, což by mělo umožnit lepší ergonomii. Přední strana má také mírné zakřivení, ale naštěstí nejde o nic zásadního, co vidíme na telefonech Samsung. Rám je nyní o něco více zaoblený, což opět pomůže v ergonomii zařízení.

Zdroj: OnLeaks a SmartPrix

Když se vrátíme k zadní části telefonu, Nothing Phone 2 nyní obsahuje duální LED blesk a design osvětlení také prošel jemným přepracováním. Je smutné, že na renderech toho moc nevidíme, ale doufám, že osvětlení Glyph bude z hlediska funkčnosti vylepšeno.

Nothing Phone 2 bude uveden na trh příští měsíc. Bude obsahovat Snapdragon 8+ Gen 1 spolu s 4 700 mAh baterií a slušnými, všestrannými specifikacemi. Toto bude první telefon, který se prvního dne dočká globálního vydání, a budeme vás informovat, až se dozvíme více o tom, co pro nás společnost chystá.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno