Apple oznámil iOS 17 spolu s různými dalšími aktualizacemi softwaru s velkými změnami. I když byla akce zaměřena na vývojáře, Apple využil příležitosti a oznámil také nový hardware. Spolu s novým 15,3palcovým MacBookem Air, Mac Studio a Mac Pro Apple oznámil svůj dlouho opěvovaný Apple Vision Pro.

iOS 17 získal slušnou porci vylepšení, včetně zcela nových tapet pro iPhone. Pokud si chcete stáhnout oficiální tapety pro iPhone, pro vaše pohodlí se můžete podívat na tapety níže v galerii.

iOS 17 přichází s různými novými doplňky. Kromě funkcí směřujících na front page rozšiřuje funkce usnadnění přístupu na iPhone. Jedním z těchto přírůstků je nová funkce Osobní hlas v iOS 17. Jako každý rok jsou i tentokrát k dispozici nové tapety. Oficiální tapety pro iOS 17 si můžete stáhnout z galerie níže.

Oficiální tapety Apple pro iPhone obsahují úžasné vzory a designy, které by vypadaly dobře na všech modelech iPhone, zejména na těch nových. Pokud si myslíte, že jste tyto vzory někdy v životě viděli, potom si buďte jisti, že jsou inspirovány klasickým krasohledem, který vlastnilo mnoho z nás. Apple bude tyto tapety dodávat, jakmile bude iOS 17 k dispozici široké veřejnosti koncem tohoto roku spolu s novými modely iPhone 15 a iPhone 15 Pro. Pokud si však chcete na svém iPhonu vyzkoušet oficiální tapety právě teď, jednoduše se na ně podívejte v galerii níže:

Můžete si zdarma stáhnout tyto krásné a oficiální tapety pro iOS 17 pro váš iPhone. Chcete-li dosáhnout nejlepší kvality, nezapomeňte otevřít tapetu na nové kartě a poté ji uložit do zařízení. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno