Samsung možná přeskočil Galaxy S22 FE, ale už nějakou dobu se šíří informace, že společnost pracuje na Galaxy S23 FE. Bylo by to přesvědčivé zařízení, pokud by nakonec vyšlo, protože hledáte něco, co je nejen cenově dostupné, ale také něco, co poskytuje výkon na úrovni vlajkové lodi. 

A na základě nejnovějšího úniku se blíží uvedení chystaného zařízení.

Nyní je Galaxy S23 FE záhadou od té doby, co se o zařízení začalo mluvit. Některé zvěsti poukázaly na to, že se chystá použít Exynos 2200 namísto Snapdragon 8 Gen 1, zatímco jiné zvěsti hovořily o tom, jak bychom mohli konečně vidět aktualizovaný kamerový systém. Nyní není nic na 100% jisté. Naši přátelé v Galaxy Clubu si však všimli baterie, která patří k připravovanému zařízení.

Baterie nese číslo modelu EB-BS711ABY, a pokud jste drželi krok, ve skutečnosti se shoduje s číslem modelu SM-S711, který jsme již viděli, a tento telefon je údajně Galaxy S23 FE. Baterie bohužel neukazuje kapacitu ani jiné informace. Přesto máme alespoň nějaké důkazy, že existuje, a to by také mohlo znamenat, že Samsung by mohl přijít s uvedením telefonu dříve než později.

Zdroj: Twitter

Pokud vás zajímá, kdy by tento telefon mohl vyjít, společnost Samsung má příští měsíc naplánovanou akci, na které představí nové tablety, nositelná zařízení a skládací telefony. Nicméně fáma, která se dnes objevila dříve, hovořila o tom, jak by Samsung mohl mít na srpen naplánovanou další akci. Pokud se tak stane, mohli bychom na této akci konečně vidět debut Galaxy S23 FE.

Je smutné, že v době psaní tohoto článku jsou podrobnosti jen velmi vzácné, takže budeme čekat a uvidíme, co se nakonec stane s Galaxy S23 FE. Pokud telefon existuje, opravdu doufám, že ho Samsung nakonec nezdrží, jako tomu bylo u Galaxy S21 FE, který byl uveden na trh v lednu, a do té doby všichni ztratili zájem o řadu Galaxy S21 jako celek.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno