Samsung se snaží tajit své nové produkty do poslední chvíle, přesto, jak víme, mobilní průmysl je nelítostný, což vede k tomu, že všechny nadcházející produkty Galaxy unikají velmi brzy prostřednictvím tiskových obrázků. Do jaké míry se jedná o řízené úniky samotnou společností se můžeme jen dohadovat.

Jako první unikly Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5. Renomovaný tipér Evan Blass dotáhl věci ještě dál a rozhodl se prozradit i zbytek zařízení, která si pro nás korejský gigant chystá. Nyní máme oficiální tiskové rendery pro Galaxy Tab S9, stejně jako řadu Galaxy Watch 6 a samozřejmě dva skládací telefony, které Samsung odhalí.

Je smutné, že veškerý obsah byl vydán společností Samsung podle zákona DMCA, ale přesto se nám podařilo získat screeny, než byl obsah stažen, takže se můžete dobře podívat na Galaxy Z Fold 5 a všechna zařízení, která vyjdou příští měsíc.

Začněme jasnými hvězdami představení, Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5. Toto jsou telefony, kolem kterých se bude točit celá akce, a to ze všech správných důvodů. Nové skládací telefony od Samsungu by měly přinést lepší uživatelský zážitek, nabitý nejnovějším a nejlepším hardwarem pod kapotou.

Zdroj: Samsung

Jako další tu máme nadcházející chytré hodinky Samsung, Galaxy Watch 6 a Galaxy Watch 6 Classic. Jihokorejský technologický gigant tyto hodinky uvede spolu s Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5, takže můžete mít dokonalého společníka pro chytré telefony přímo na svém zápěstí. Líbí se mi, jak vypadá varianta Classic. Vzhledem k tomu, jak rád nosím hodinky, by to mohlo být něco, co bych si hned chtěl koupit.

Konečně tu máme novou řadu Galaxy Tab S9. Samozřejmě, jak se již stalo tradicí, Samsung uvede na trh tři tablety, Galaxy Tab S9, S9+ a S9 Ultra. V níže uniklém renderu také vidíme to, co se zdá být nadcházejícími Samsung Galaxy Buds 3. Alespoň tak vypadají při bližším zkoumání, ale myslím, že si budeme muset počkat a zjistit, co pro nás společnost chystá.

 

Zdroj: Samsung

Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 spolu se všemi ostatními zařízeními budou oficiálně uvedeny 27. července, později v tomto roce. Jakmile se budeme blížit oficiálnímu datu, budeme vás informovat o všech informacích. Očekávejte, že brzy přijde mnohem více úniků.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno