Rendery Asus Zenfone 10, které unikly minulý týden, odhalily jeho design a barevné možnosti. Nyní se objevila nová sada obrázků Zenfone 10, potvrzující únik z minulého týdne a potvrzující přítomnost 3,5mm konektoru pro sluchátka, prvek, který je v dnešní době u vlajkových lodí neobvyklý.

Asus neuvedl podrobné specifikace Zenfone 10, ale potvrdil, že smartphone bude dodáván se Snapdragonem 8 Gen 2 SoC, 5,9″ obrazovkou, bezdrátovým nabíjením a šestiosou gimbal stabilizací druhé generace.

Zdroj tvrdí, že Asus Zenfone 10 bude obsahovat 5,9″ AMOLED panel s rozlišením FullHD+ s obnovovací frekvencí obrazovky 120 Hz. Bude mít dvě možnosti RAM (8 GB/16 GB) a úložiště (256 GB/512 GB) a bude obsahovat 5 000 mAh baterii nabíjenou přes port USB-C.

Zdroj: Asus

Selfie kamera Zenfone 10 bude pravděpodobně používat 32MP senzor, zatímco nastavení duálního fotoaparátu na zadní straně by mělo obsahovat 200MP primární a 8MP ultraširokoúhlé jednotky.

Zdroj: Asus

Smartphone má krytí IP68 a má kovový rám s plastovou zadní stranou. Minulý měsíc společnost Asus omylem odhalila, že Zenfone 10 bude mít přibližnou maloobchodní cenu 749 $, ale není jasné, zda se jedná o základní model nebo jinou variantu.

Asus Zenfone 10 bude oficiálně představen 29. června, takže se jen čeká na to, abychom se dozvěděli vše o jeho specifikacích, ceně a dostupnosti.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno