Rok 2023 lze snadno nazvat rokem skládacích telefonů, protože jsme letos viděli spoustu vynikajících zařízení a upřímně, je dobré vidět, že skládací telefony přitahují pozornost. OnePlus Fold by měl být uveden na trh v srpnu a už jsme viděli, jak zařízení vypadá.

Přesto pro vás dnes máme kompletní seznam specifikací, které by vám měly poskytnout představu o tom, co telefon nabídne, a ano, jedná se o vlajkovou loď.

OnLeaks a MySmartPrice znovu spolupracovaly a dostaly do rukou specifikace nadcházejícího OnePlus Fold. Pokud jste tedy čekali, co v balení dostanete, je to celkem standardní záležitost, ale jsem rád, že se OnePlus rozhodlo jít v nejlepším případě po specifikacích vlajkové lodi a ne po něčem, co je průměrné.

Co tedy OnePlus Fold nabízí? Získáte přístup k 7,8palcovému vnitřnímu displeji s rozlišením QHD a rozlišením 120 Hz. Na vnější straně můžete očekávat 6,3palcový OLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz, což je celkem standardní záležitost.

Zdroj: Oneleaks

OnePlus Fold navíc pod kapotu přinese také Snapdragon 8 Gen 2. Získáte 16 GB paměti RAM a 256 GB úložiště. Telefon má také údajně mohutnou 4 800 mAh baterii, kterou lze dobíjet pomocí 67W nabíječky.

Na zadní straně získáte 48megapixelový primární fotoaparát na OnePlus Fold, 48megapixelový ultraširoký snímač a 64megapixelový teleobjektiv. Na základě renderů, které jsme viděli, to vypadá, že zde bude i periskopová kamera, ale to se může změnit. Na přední straně dostanete 32megapixelový fotoaparát pro selfie a 20megapixelový fotoaparát na obrazovce uvnitř.

OnePlus Fold bude po vybalení používat OxygenOS 13.1 založený na Androidu 13 a na základě úniků, které jsme viděli v minulosti, bude k dispozici boční snímač otisků prstů, takže pokud jste hledali kompletní skládací zařízení, může to být telefon, po kterém byste mohli jít. Na základě našich zpráv bude telefon uveden na trh v srpnu, takže nejsme tak daleko od oficiálního odhalení. O ceně se nemluví, ale můžete očekávat, že za tuto skládací vlajkovou loď zaplatíte prémiovou cenu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno