Asus Zenfone 10 je konečně tady a pro ty, kteří byli zvědaví, co může nejnovější vlajková loď Asus nabídnout, je to vše, v co jste mohli doufat, a ještě více. Ve světě, kde se jiné společnosti snaží vydat největší možný smartphone s nejvíce funkcemi, Asus přemýšlí jinak, protože společnost vydala nádherný telefon, který má všechny hvězdné specifikace, které si můžete přát, a je také velmi skladný.

Asus Zenfone 10 přináší to, co byste očekávali od vlajkové lodi, pod kapotou dostáváte nejnovější a nejlepší Snapdragon 8 Gen 2 a telefon je dokonce dostupný v pěti hravých barvách pro každého, kdo chce vyniknout o něco více než obvykle. Získáte krytí IP68, snímač otisků prstů zabudovaný do tlačítka napájení a přizpůsobitelné tlačítko pro zkratky.

Hvězdou je však 5,9palcový OLED displej, který se může pochlubit úctyhodným rozlišením 1080p, špičkovým jasem 1 100 nitů a obnovovací frekvencí 120 Hz. Na přední straně získáte Gorilla Glass Victus a Asus Zenfone 10 je pěkně zabalený na pouhých 172 gramech, což z něj činí jedno z lehčích prémiových zařízení.

Na zadní straně Asus Zenfone 10 najdete 50megapixelový hlavní fotoaparát a 13megapixelový ultraširoký fotoaparát. Na přední straně najdete 13megapixelový fotoaparát pro selfie. Nyní chápu, že uspořádání fotoaparátu není to, co by většina lidí chtěla, protože chybí teleobjektiv, ale mám pocit, že teleobjektivy již nejsou tak žádané jako ultratenké objektivy.

Již dříve jsem se zmínil o tom, jak je Asus Zenfone 10 dodáván se Snapdragonem 8 Gen 2. Získáváte také paměť RAM s kapacitou až 16 GB a úložiště s kapacitou až 512 GB. K dispozici je také konektor pro sluchátka, pokud stále dáváte přednost připojení sluchátek a pouštíte si své oblíbené melodie. Napájení telefonu je zajištěno 4 300 mAh baterií s 15 W bezdrátovým nabíjením a 30 W kabelovým nabíjením, a i když to nemusí být ty nejúžasnější specifikace, stále získáváte něco opravdu pěkného.

Asus také plánuje prodej řady příslušenství Connex pro Asus Zenfone 10, mezi které patří stojánek a peněženka. Zde doufám, že uvidíme nějaké další příslušenství včetně nějakého pro fotoaparáty, protože proč ne.

Pokud jde o ceny a dostupnost, Asus Zenfone 10 vás bude stát 799 EUR. Telefon je k dispozici v pěti barvách – zelená, modrá, červená, bílá a černá.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno