Google Pixel Fold je konečně k dispozici ke koupi ve všech regionech a je jedním z nejdražších telefonů, které můžete mít. S ohledem na to by se dalo předpokládat, že nejnovější a nejlepší skládací zařízení od Googlu je také velmi odolné. Obstojí však v brutálním testu?

Pokud si nepamatujete, společnost Google uvedla svůj Pixel Fold na trh jako skládací zařízení s nejodolnějším pantem. Ukázalo se, že pant je odolný, ale samotný telefon k němu má hodně daleko.

Zack z JerryRigEverything se rozhodl vzít Pixel Fold na testovací horskou dráhu a telefon bohužel nepřežil. Celý proces testování neměl nic navíc, což znamená, že byl poměrně standardní. Co tedy způsobilo prasknutí telefonu? No, telefon se zlomil v místě, kde je vedení antény, a ne v samotném pantu. Co se týče odolnosti, telefon přežil téměř vše, čím jej Zack prověřil, včetně spousty prachu.

Další zajímavostí, kterou video ukazuje, je, že telefon se při vysokých teplotách vypne. Upřímně řečeno, tato funkce se mi líbí a myslím si, že více telefonů by mělo nabízet něco, co zabrání jejich přehřívání. Níže se můžete podívat na celé video testu.

Popravdě Pixel Fold vypadá opravdu dobře, pokud jde o skládací telefon, ale za 1 799 $ bych očekával, že zařízení bude o něco odolnější. Překvapivě je to první skládací telefon, který jsem viděl, který se rozbil, ne kvůli pantu, ale kvůli chybě v konstrukci.

Další důležitá věc, kterou je třeba poznamenat, je, že to není poprvé, co se něco souvisejícího s odolností Pixel Fold objevilo. Nejlepší technickou radou by bylo vyhnout se nákupu tohoto telefonu, dokud Google nevydá jeho následníka nebo dokud nebudou všechny skládací telefony odolnější. Musíte pochopit, že vnitřní obrazovka bude téměř vždy náchylná k poškození, protože je vyrobena z plastu kvůli své skládací povaze a riskovat spoustu peněz rozhodně není něco, co bychom vám doporučovali.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno