OnePlus letos uvede na trh řadu očekávaných zařízení, včetně svého skládacího telefonu, a i když jsme se na to již dříve podívali, o OnePlus 12 toho moc k dispozici nebylo. To se dnes mění, protože konečně máme k dispozici rendery pro nadcházející vlajkovou loď od čínského technologického giganta, který potvrzuje některé minulé pověsti a konečně přináší design, který je mnohem více v souladu s jeho posledním telefonem.

Nově uniklé rendery OnePlus 12 díky OnLeaks a SmartPrix nám poskytují první pohled na zařízení, potvrzující předchozí zvěsti o zahrnutí periskopové kamery, a také uvidíte, že značka Hasselblad se vrací.

Další věc, kterou je třeba poznamenat, je, že OnePlus 12 vypadá hodně jako OnePlus 11, a i když to může některé uživatele zklamat, myslím si, že je to krok správným směrem, protože předchozí telefony OnePlus jsou známé tím, že vypadají odlišně. Níže se můžete podívat na rendery:

Takže tady je OnePlus 12 je v celé své kráse. Jasně vidíte, jak telefon vypadá a jak hodně podobný je jeho předchůdci, což je dobrá věc. Modul objektivu obsahuje tři kamery. Získáte standardní objektiv, ultraširokoúhlý snímač a periskopickou zoomovou kameru. LED blesk je pěkně zastrčený vlevo nahoře na ostrůvku fotoaparátu a na první pohled to skoro vypadá, že tam ani není. Přední strana zařízení má středovou děrovanou selfie kameru, která vypadá elegantně.

Pokud jde o specifikace, OnePlus 12 je smutné, že přichází se zakřiveným QHD displejem s obnovovací frekvencí 120 Hz. Velikost obrazovky bude skromných 6,7 palce. Zařízení bude pohánět čipset Snapdragon 8 Gen 3 a GPU Adreno 750. Na zadní straně získáte 50megapixelový hlavní fotoaparát řady IMX9 s 50megapixelovým ultraširokým snímačem a 64megapixelovým periskopovým objektivem Omnivision OV64B.

OnePlus 12 dodá šťávu 5000 mAh baterie se 150W kabelovým a 50W bezdrátovým nabíjením, což zajistí, že budete mít několik způsobů, jak své zařízení během okamžiku nabít. Telefon by měl být uveden na trh do konce tohoto roku v Číně a začátkem příštího roku po celém světě.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno