Smartphone vivo V29 Lite 5G je se svou cenou do deseti tisíc zařízením střední třídy, které ale nabízí velmi zajímavé parametry a funkce zabaleny v úhledném a štíhlém designu.

S hmotností kolem 177 g se V29 Lite 5G pohodlně drží a nosí, takže je vhodný pro každodenní použití. Vivo V29 Lite 5G má průměrné rozměry těla, měří 164,24 x 74,79 x 7,89 mm. V29 Lite 5G nabízí širokou škálu barevných možností, ze kterých si můžete vybrat. SIM karta bezpečně uchovává informace o předplatiteli, včetně jeho jedinečného identifikačního čísla, přihlašovacích údajů k mobilní síti a kontaktních údajů. V29 Lite 5G je smartphone kompatibilní s Nano SIM. Menší velikost, kompatibilita se zařízeními a snadné použití z ní činí Nano SIM praktickou volbu pro moderní mobilní zařízení.

Čipová sada Qualcomm Snapdragon 695 pohání výkon V29 Lite 5G a zajišťuje hladký a efektivní provoz. V29 Lite 5G je vybaven vysoce výkonným osmijádrovým procesorem, který zajišťuje hladký a efektivní provoz napříč různými aplikacemi. Adreno 619 obsahuje vyhrazený hardware pro zrychlené kódování a dekódování videa, což přispívá k bezproblémovému přehrávání multimédií a nahrávání videa. Ve Wild Life Extreme testu telefon dosáhl scóre 362 bodů, což je poměrně málo.

8 GB RAM V29 Lite 5G je navržena tak, aby splňovala požadavky moderního používání smartphonů, což uživatelům umožňuje bez námahy pracovat s více aplikacemi najednou a dokonce i hrát hry. Výhody zvýšené paměti RAM ve smartphonu jsou evidentní v jeho lepším výkonu a schopnosti snadno zvládat složité úkoly, díky čemuž je multitasking hračkou a zajišťuje plynulejší a pohotovější uživatelský zážitek. Se svými rozsáhlými 128 GB vnitřní paměti nabízí V29 Lite 5G dostatek prostoru pro vaše fotografie, videa a dokumenty. Navíc zde máte možnost vložit microSD kartu a rozšířit vnitřní úložiště, čímž získáte ještě více místa pro vaše soubory.

Objevte sílu fotografie s řadou fotoaparátů V29 Lite 5G. Od primárního snímače, který zachytí každou nuanci, až po specializované objektivy, které přinášejí to nejlepší v různých scénářích fotografování, tento smartphone nabízí komplexní sadu nástrojů pro snadné pořizování úžasných fotografií a videí. Fotoaparát smartphonu V29 Lite 5G, vybavený funkcí automatického ostření, automaticky upravuje zaostření, aby zajistil, že vaše objekty budou ostré a přinášejí uspokojivé výsledky.

Zadní fotoaparát smartphonu V29 Lite 5G obsahuje optickou stabilizaci obrazu (OIS), která poskytuje zvýšenou stabilitu pro potlačení chvění rukou a pohybů, což vede k jasnějším a méně rozmazaným snímkům, ať už jde o zachycení dechberoucí krajiny, přibližování vzdálených objektů nebo experimentování s uměleckými kompozicemi, kamerový systém V29 Lite 5G zajišťuje, že uživatelé mohou uchovat vzácné okamžiky v ohromujících detailech. Technologie OIS ve V29 Lite 5G je zvláště cenná při pořizování fotografií v prostředí se slabým osvětlením. V takových situacích jsou často vyžadovány delší expoziční časy, aby se nashromáždilo dostatek světla pro správně exponovaný snímek. Selfie kamera tohoto telefonu nabízí všestranné a schopné fotografování a umožňuje vám snadno pořizovat úžasné autoportréty a sdílet své okamžiky s ostatními.

Telefon je z výroby dodáván s operačním systémem Android OS v13.0, který představuje propracované a intuitivní rozhraní, které umožňuje snadnou navigaci. AMOLED displej na smartphonu vivo V29 Lite 5G nabízí vylepšené kontrastní poměry, které dodávají vizuálu hloubku a rozměr. Ať už si prohlížíte fotografie, hrajete hry nebo sledujete obsah HDR, displej poskytuje ohromující dynamický rozsah a zvýrazní jemnější detaily, čímž vytváří pohlcující a věrný zážitek.

Smartphone V29 Lite 5G je vybaven Li-Po 5000 mAh, nevyjímatelnou baterií a nabízí prodloužené používání bez obav z vybití. Li-Po baterie mají nižší rychlost samovybíjení ve srovnání s některými jinými typy. To znamená, že si udrží své nabití po delší dobu, když se nepoužívají, což zajišťuje, že smartphony jsou připraveny k použití i po určité době nečinnosti. V testu PC Mark dosáhl telefon životnosti 25hodin a 49 minut, přičemž test byl ukončen na 20% kapacity baterie, které zaručovali provoz na dalších cca 5h a 29 minut. Schopnost rychlého nabíjení smartphonu V29 Lite 5G zajišťuje, že můžete své zařízení rychle nabít, což vám poskytuje svobodu zůstat ve spojení a produktivní bez obav o výdrž baterie.

Pro zvýšení bezpečnosti a pohodlí je vivo V29 Lite 5G vybaven vestavěnou čtečkou otisků prstů, která uživatelům umožňuje rychlou a bezpečnou metodu ověřování. Smartphone V29 Lite 5G obsahuje vestavěný senzor přiblížení, který umožňuje automatické ztmavení obrazovky a funkce založené na přiblížení pro bezproblémovou a intuitivní interakci uživatele. Smartphone V29 Lite 5G, navržený s ohledem na uživatelský komfort, je vybaven vestavěným senzorem okolního světla, který optimalizuje jas displeje na základě úrovní okolního osvětlení a poskytuje bezproblémový zážitek ze sledování v různých světelných scénářích.

Přítomnost senzoru akcelerometru lze nalézt v hardwarových specifikacích smartphonu V29 Lite 5G, což mu umožňuje zachytit přesná data o pohybech a změnách rychlosti. V29 Lite 5G se může pochlubit vestavěným gyroskopem, který zvyšuje jeho všestrannost a umožňuje uživatelům užívat si plynulé otáčení obrazovky, bez námahy procházet panoramatickým obsahem a prozkoumávat interaktivní prostředí rozšířené reality. Smartphone V29 Lite 5G vylepšuje svou funkčnost a je vybaven integrovaným kompasem, který uživatelům umožňuje snadno určit svůj směr a orientovat se v různých prostředích, od turistických stezek po městské ulice.

vivo V29 Lite 5G je za svou cenu velmi dobré zařízení, které má sice několik nedostatků, ale za svou cenu nabízí opravdu solidní výkon a dobrou kameru, přičemž jeho dlouhou výdrž baterie ocení každý, kdo telefon téměř nepustí z ruky.

PŘEHLED RECENZE
vivo V29 Lite 5G
85 %
Adam Jacik
Hráč, fanoušek technologií a rychlých aut
recenze-vivo-v29-lite-5g-hodne-muziky-za-malo-penez<font size="3">vivo V29 Lite 5G je za svou cenu velmi dobré zařízení, které má sice několik nedostatků, ale za svou cenu nabízí opravdu solidní výkon a dobrou kameru, přičemž jeho dlouhou výdrž baterie ocení každý, kdo telefon téměř nepustí z ruky.  </b> </font> + fotoaparát<br/> + silikonové pouzdro v balení<br/> + výdrž baterie<br/> - snížená odolnost proti vodě<br/> - slabší procesor<br/> </b> </font>

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno