Meta oznámila svou nejnovější aplikaci Threads, která se na Twitteru stane přední platformou pro mikroblogování. Aplikace se vyznačuje množstvím podobností ve srovnání s potápějící se lodí Elona Muska, ale ta druhá je stále poměrně převládající, pokud jde o uživatelskou základnu a rozšířenou sadu funkcí. Zdá se, že Meta vydala první velkou aktualizaci pro aplikaci Threads, která nabízí různé funkce, o které uživatelé žádali.

Nejnovější aktualizace aplikace Threads nabízí ve zdroji aktivit novou kartu Sledovat, která uživatelům umožňuje vidět, kdo je sleduje. Uživatelé tak mají snadný přístup ke sledujícím a pokud by je měli sledovat zpět. Aktualizace také přináší vylepšení doby načítání zdroje a možnost přihlásit se k odběru nesledovaných uživatelů. Dalším důležitým doplňkem je překlad a na zbytek se můžete podívat níže.

Zdroj: Meta

Informaci sdílel softwarový inženýr Instagranu Cameron Roth na Threads. K dispozici je také spousta dalších doplňků, které byste si měli prohlédnout. Pokud máte zájem, můžete aplikaci Threads aktualizovat hned teď z App Store nebo Play Store, pokud není automaticky aktualizována. Kromě toho, protože aplikace Threads rychle roste, možná budete muset chvíli počkat, než bude aktualizace dostupná. Pokud se vám aktualizace nezobrazí v příslušných obchodech s aplikacemi, doporučujeme počkat několik hodin.

  • Překlady
  • Karta Sledovat na kanálu aktivity
  • přihlásit se k odběru nesledovaných uživatelů
  • posouvání zdroje aktivit + vylepšení načítání
  • následující + na stránce odpovědí vlákna
  • otevřete seznam sledujících IG
  • několik malých oprav havárií. nyní jsme na 0,02 %
  • více binárních velikostí řezů
  • oprava dalších malých chyb

To jsou všechny nové změny sdílené softwarovým inženýrem Insatgramu na Threads. Pokud jste si stále nestáhli aplikaci Threads na svůj iPhone nebo Android, nezapomeňte tak učinit. Meta dává uživatelům možnost opustit Twitter jako přední mikroblogovací platformu. Twitter má však svou vlastní uživatelskou základnu, která je zvyklá na rozhraní a použití.

Jedním z hlavních aspektů, které aplikaci Threads stále chybí, je verze platformy pro stolní počítače. Doufejme, že Meta buď vydá aplikaci pro Windows a macOS, nebo by mohla spustit webovou stránku Threads. Aplikaci Threads si můžete stáhnout z App Store a Play Store.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno