Společnost Samsung zakázala svým zaměstnancům používat chatboty, jako je ChatGPT, ale podle jednoho tipéra, který uvádí, že bude určitá forma AI vyrobena pro řadu Galaxy S24 příští rok. Ve hře by mohla být i vlastní AI technologie společnosti Samsung.

Zvěsti zveřejnil Ice Universe na Twitteru, který „potvrdil“, že Samsung vyvíjí „nějakou“ technologii umělé inteligence pro rodinu Galaxy S24, i když nešel příliš do podrobností o tom, jak by to mělo fungovat. Naštěstí se ve vláknu zmiňuje, že tato technologie nebude mít žádný vztah k Bixby, když poté, píše, „zapomeňte na Bixby“. Zatímco tweety Ice Universe neposkytují dostatečné informace o plánech Samsungu, je možné, že korejský gigant by konečně mohl skoncovat se svým hlasovým asistentem a představit něco mnohem lepšího.

Řada Galaxy S24 může dostat svého vlastního chatbota, který bude konkurovat ChatGPT od OpenAI. Teprve včera bylo oznámeno, že inženýři Applu pracují na podobném chatbotu a nazvali ho „Apple GPT“, takže není překvapivé, že Samsung také pracuje na podobné technologii. Bohužel tipérův tweet zanechává více otázek než odpovědí, například zda Samsung postupně ukončuje Bixby ve prospěch chytřejšího chatbota nebo příchod chatbota výrazně zlepší Bixby?

Také nevíme, jaké výhody budou mít modely Galaxy S24, až uživatelé tuto technologii AI zprovozní a jak ji společnost začlení do svých vlastních aplikací. Mluvili jsme o tom, jak Qualcomm spolupracuje s Meta, aby příští rok přinesl AI na zařízení do vlajkových smartphonů, a vzhledem k tomu, že Galaxy S24 bude dodáván se Snapdragonem 8 Gen 3, může dojít k nějaké integraci s touto čipovou sadou.

Stejně jako my, i sledující Ice Universe na Twitteru mají podobné otázky, na které tipér nedokázal odpovědět. S uvedením řady Galaxy S24 na začátku roku se však dozvíme více o technologii umělé inteligence společnosti Samsung.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno