Společnost HP představila nové produkty pro firemní klientelu, které ještě více zefektivňují práci jak v kanceláři, tak i bezpečnost při práci z home office. Díky tomu si klade HP za cíl posunout produktivitu a bezpečnost na ještě vyšší úroveň.

Do základní řady notebooků pro firemní využití přibyla řada typů, které nabízejí dostatečný výkon pro běžné kancelářské využití, rychlé a efektivní připojení do firemních LAN i bezdrátových sítí a kvalitní vybavení pro komunikaci na dálku.

HP 200 G10 je notebook zaměřený na poměr ceny a výkonu, vhodný pro práci doma i na cestách. Usnadňuje spolupráci v týmu, a to hlavně díky integrované kameře, duálnímu mikrofonu a funkci potlačení šumu využívající umělou inteligenci. Má elegantní, tenký design s 85% poměrem obrazovky k tělu přístroje. Dodává se s vícejádrovými procesory Intel 13. generace Raptor Lake a s procesory AMD postavenými na architektuře Zen 2 s kódovým označením Mendocino, díky nimž dokonale kombinuje výkon, rychlou odezvu i vysokou užitnou hodnotu a umožňuje plynulé a spolehlivé zpracování více úloh současně.

HP ProBook 400 G10 je odolný notebook, který nabízí rostoucím firmám integrované nástroje pro snadnější spolupráci i připojení a vícevrstvé zabezpečení. Zajišťuje maximální zhodnocení investic firem do IT a snadnou údržbu – zařízení prošlo 19 testy odolnosti MIL-STD 2. Díky nejnovějším procesorům Intel a AMD, dlouhé výdrži baterie a rozšiřitelné paměti i úložištím je ideální volbou pro rychle rostoucí firmy.

Zdroj: HP

HP EliteBook 600 G10 je typ vysoce zabezpečených počítačů určených pro velké firemní zákazníky s rozmanitými možnostmi konfigurace. Je navržený tak, aby maximálně vyhovoval uživatelům, kteří pracují v hybridním módu – z domova, na cestách i v kanceláři.

HP EliteBook 800 G10 – elegantní notebook s nejnovějšími procesory Intel nebo AMD, který nabízí vysoký standard zabezpečení a možností správy. Poskytuje vysoký uživatelský komfort, k němuž přispívá i optimalizace výkonu a rychlá odezva, jež pomáhá u tohoto typu notebooku zajistit funkce HP Context Aware s aplikací umělé inteligence. Pro bezproblémovou a intuitivní komunikaci nabízí notebook několik integrovaných přednastavených konferenčních funkcí.

HP Elite x360 1040 G10 je přístroj typu 2v1, který nabízí opravdu výjimečnou flexibilitu, mobilitu a výkon. Díky ultrajasnému dotykovému displeji s antireflexní úpravou a snímači okolního světla je možné na něm pracovat v téměř jakýchkoli světelných podmínkách, tedy i venku. Přístroj dokáže podle toho, kde a jak uživatel pracuje, optimalizovat svůj výkon, zvuk i obraz. Výkonnou ochranu zajišťuje nejen nástroj HP Wolf Security, ale I HP Sure View Reflect, který vytváří měděný reflexní odraz při sledování obrazovky ze strany tak, aby byla tmavá a nečitelná; nedopřejte žádnou podívanou těm, kteří by chtěli nahlížet přes rameno.

HP DragonFly G4 – čtvrtá generace notebooků HP Dragonfly je vlajkovou lodí v oblasti firemních notebooků, která poskytuje dostatečný výkon a nebývalou flexibilitu profesionálům ze všech oblastí podnikání. Jsou to lehké, kompaktní a flexibilní přístroje s dotykovým i s klasickým ovládáním, na nichž je možné pracovat téměř kdekoliv.

Zdroj: HP

Přístroj je osazený procesorem Intel 13. generace, nabízí i dostatečnou úložnou kapacitu až 2 TB PCIe 4.0 NVMe SSD úložiště a až 32 GB LPDDR5 RAM. Podpora WiFi 6E umožňuje vysokorychlostní připojení v pásmu 6 GHz, je tu i Bluetooth 5.3.

Pomocí ergonomického 180stupňového pantu může uživatel položit obrazovku naplocho nebo ji naklonit pod určitým úhlem. Technologie HP Dynamic Audio na bázi umělé inteligence vyladí hlasový výstup a potlačí okolní hluk. Pohlcující, čistý zvuk zajišťuje zvukový systém Bang & Olufsen, který obsahuje audio zesilovače a duální špičkové mikrofony, ke kvalitní komunikaci přispívá 5MP kamera s 88stupňovým zorným polem (FOV).

Ceny a dostupnost na českém trhu:

  • HP 200 G10 je ke koupi od 12 490 Kč
  • HP ProBook 400 G10 je ke koupi od 17 490 Kč
  • HP EliteBook 600 G10 je ke koupi od 20 990 Kč
  • HP EliteBook 800 G10 je ke koupi od 36 990 Kč
  • HP Elite x360 1040 G10 je ke koupi od 51 900 Kč
  • HP DragonFly G4 je ke koupi od 49 900 Kč

Prémiové notebooky HP Envy x360 15, HP Envy 17

HP Envy x360 15 je novinka v konvertibilním provedení 2v1, která zaručuje vysoký výkon v prvotřídním zpracování. Šikovné provedení šasi dává uživatelům možnost díky otočnému kloubu přetáčet obrazovku až o 360° při zachování vysoké odolnosti přístroje. Ti, kteří pracují v kanceláři, z domova i na cestách, ocení také několik praktických režimů pro používání v různých podmínkách, moderní kompaktní design, celokovové šasi s úzkým rámečkem a poměrně nízkou váhu.

Výkon přístroje zajistí procesory nové 13.generace od Intelu a řady 7000 (Barcelo Refresh) od AMD. V nabídce jsou různé konfigurace, mj. také model s dedikovanou grafikou Nvidia RTX 3050. Display je typu OLED, HDR 500.

HP Envy 17 je spolehlivý 17,3″ notebook, který má dostatečný výkon, rychlost i výdrž baterie pro práci z domova i na cestách. V nabídce je v různých konfiguracích, až s procesory Intel 13. generace ve výkonové verzi „H“ – i5-13500H a i7-13700H nebo také i7-1355U s RTX 3050; dále až s 32 GB RAM nebo 4K UHD displejem.

Zdroj: HP

Prémiové novinky HP Envy nabízejí tyto užitečné vlastnosti a funkce:

  • Dynamický procesor, který se přizpůsobuje. Pro dosažení jedinečné výkonnosti při multitaskingu procesory Intel 13. generace přinášejí výkon tam, kde je nejvíc potřeba.
  • HP QuickDrop – bezdrátový přenos fotek, videí, dokumentů a dalších položek mezi počítačem a mobilním zařízením.
  • HP Fast Charge – rychlé nabíjení z 0 na 50 % kapacity za cca 30 minut.
  • Technologie Wi-Fi 6E, která poskytuje oproti starším verzím vyšší rychlosti, lepší výkon, větší kapacitu a menší zpoždění.
  • 5Mpx infračervená kamera HP True Vision, která umožní videochat v úžasných detailech s rozlišením až 2 592 x 1 944. Infračervený snímač zvyšuje zabezpečení funkce Windows Hello pro bezpečnější přihlašování k počítači.
  • Podpora Thunderbolt 4 (u zařízení Envy jsou vždy 2× USB-C 4) – napájení nebo připojení více externích displejů s přenosovou rychlostí 40 Gb/s.

Ceny a dostupnost na českém trhu:

  • HP Envy x360 15 bude ke koupi od 26. června v cenách od 26 990 Kč
  • HP Envy 17 je ke koupi od 20. června v cenách od 30 990 Kč

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno