Konečně je to tu a společnost Samsung zvedla oponu a na Galaxy Unpacked odhalila Galaxy Z Flip 5. Nyní je čas, kdy společnost rozvířila všechny dosavadní spekulace, protože máme k dispozici plné pokrytí toho, co přináší nejnovější skládací véčko, a pokud jste chtěli upgradovat na nové zařízení, tak nyní je ta pravá chvíle.

Galaxy Z Flip 5 je jedním z nejlepších skládacích telefonů, které si můžete právě teď předobjednat

Nejnovější Galaxy Z Flip 5 se dodává se Snapdragonem 8 Gen 2 pro Galaxy. Jedná se o stejnou přetaktovanou verzi, kterou najdete v řadě Galaxy S23. Získáváte 8 GB RAM a napájení zařízení je 3 700 mAh baterie, o které Samsung tvrdí, že vám poskytne až dva dny používání, což je určitě něco, co by mnoho uživatelů chtělo.

Zdroj: Samsung

Galaxy Z Flip 5, byl hvězdou akce Galaxy Unpacket s nejnovějším Flex Window, toto je jméno, které Samsung dal krycí obrazovce, která je masivní. Obrazovka má úhlopříčku 3,4 palce a pokrývá téměř polovinu horního rámu. Podle očekávání budete moci používat celoobrazovkovou klávesnici, budete si také moci přizpůsobit Flex Window podle svých požadavků a nebude chybět ani spousta widgetů. Vše od přehrávače médií, počasí, kalendáře, budíků, kroků, posledních hovorů, číselníku, Google Finance a dalších bude k dispozici přímo ve vašem Flex okně, aniž byste museli telefon otevírat. Obrazovku lze dokonce použít pro selfie, což vám umožní rozložit telefon do režimu Flex a používat fotoaparát na telefonu. Dokonce můžete své zařízení propojit s Galaxy Watch 6 pro lepší celkový zážitek.

Zdroj: Samsung

Uvnitř přináší Galaxy Z Flip 5 6,7palcový displej s obnovovací frekvencí 120 Hz, takže pokud si chcete užít obsah s lepší obnovovací frekvencí, můžete telefon vždy rozložit a začít bez jakýchkoli problémů pracovat nebo se bavit. U fotoaparátů se díváte na 10megapixelový selfie fotoaparát s 12megapixelovým ultraširokoúhlým a standardním 12megapixelovým fotoaparátem.

Skládací telefony už trpěly průměrnou až špatnou výdrží, ale dobrou zprávou je, že Samsung to všechno vylepšil díky některým novým přírůstkům. Galaxy Z Flip 5 je vybaven rámem Armor Aluminium Frame pro lepší ochranu celého zařízení. Nový Flex Hinge je hvězdou show, protože získáváte nový design pantu, který zajišťuje, že je telefon dokonale složený naplocho, tento mechanismus pantu je také známý jako pant vodní kapky, který jsme viděli na jiných zařízeních, a také získává voděodolnost. Bohužel zde není žádná ochrana proti prachu, takže musíte být na zařízení stále opatrní.

Zdroj: Samsung

Galaxy Z Flip 5 se ode dneška dá předobjednat a bude k dispozici v barvách Graphite, Mint, Lavender a Cream. Telefon bude k dispozici buď v konfiguraci 8/256 GB nebo 8/512 GB. Dostupnost zařízení bude od 11. srpna.

Zákazníci, kteří si v období od 26. 7. do 10. 8. (včetně) nebo do vyprodání zásob zakoupí telefony Galaxy Z Flip5, získají model s dvojnásobně vyšší kapacitou paměti za cenu modelu s kapacitou nižší. Zájemci můžou navíc po registraci na stránkách www.novysamsung.cz odprodat své staré zařízení a k výkupní ceně navíc získat výkupní bonus ve výši 3 500 Kč v případě koupě Galaxy Z Flip5. K výše uvedeným bonusům získají zákazníci při nákupu nových modelů do 31. 8. pojištění Samsung Care+ na 1 rok zdarma (nutná registrace).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno