Říká se, že Galaxy S24 a Galaxy S24 Plus dostanou po několika letech mírnou designovou změnu, což naznačuje, že Samsung konečně realizoval svůj potenciál, pokud jde o práci na změně vzhledu. Podle jednoho tipéra budou úzké rámečky odpovídat těm z nadcházejících iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max.

Ice Universe nezmínil přesné detaily, ale na čínském mikroblogovacím webu Weibo uvádí, že Galaxy S24 i Galaxy S24 Plus budou mít tenčí rámečky jako nadcházející vlajkové modely Apple. Již dříve bylo oznámeno, že iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max získají ocenění za tenké rámečky o rozměrech 1,55 mm, čímž porazí Xiaomi 13 Pro, který má rámečky o rozměrech pouhých 1,81 mm.

Podle těchto čísel můžeme předpokládat, že Galaxy S24 a Galaxy S24 Plus budou nabízet stejné displeje, ne-li lepší. Apple také údajně přešel na technologii LIPO neboli „low-injection pressure over-molding“, aby dosáhl štíhlejších rámečků, ale není potvrzeno, zda Samsung hodlá využít stejnou technologii.

Tipér překvapivě neuvedl, zda se Galaxy S24 Ultra bude dodávat se stejnými OLED panely, ale vzhledem k tomu, že Samsung obvykle dává přednost své vlajkové lodi nejvyšší úrovně, je nepravděpodobné, že tento konkrétní model bude vynechán. Koneckonců, o víkendu jsme se dozvěděli, že o nejprémiovější vlajkové lodi Samsungu pro rok 2024 se říká, že bude mít titanové šasi, čímž se jednou provždy zbaví hliníkové konstrukce.

Zmenšení rámečků na displeji není nákladově efektivní postup, ale není jasné, zda bude Samsung nucen v příštím roce zvýšit ceny své řady Galaxy S24. Doufejme, že si zachová stejnou cenu jako u Galaxy S23, aby byla jeho zařízení na trzích konkurenceschopnější.

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno