Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 se dostanou na pulty za pouhých 9 dní. Oba skládací telefony jsou v současné době připraveny k předobjednání po celém světě, přičemž Samsung doufá, že letos prodá opravdu hodně kusů ve srovnání s loňským rokem.

I když byl Fold 5 hvězdou show, zdá se, že skládací véčko je mnohem žádanější, alespoň v Jižní Koreji, kde se telefonu podařilo vyvolat docela slušný rozruch.

Na základě nové zprávy výsledky předprodejů z Jižní Koreje ukazují, že Galaxy Z Flip 5 dosáhlo na 70 %, zatímco Galaxy Z Fold 5 se těší pouze zbývajícím 30 % předobjednávek. Nyní to může některé uživatele překvapit, protože druhý je ve skutečnosti správný a pořádný skládací telefon za prémiovou cenu, ale existuje několik důvodů, proč je podíl u skládacího véčka vyšší.

Pro začátek, Galaxy Z Flip 5 zaznamenal velká zlepšení ve srovnání s Galaxy Z Fold 5, který stále vypadá a působí jako loňský skládací model. Nové skládací véčko ve skutečnosti přichází s vylepšeným krytem displeje, který ve skutečnosti eliminuje potřebu telefon neustále rozkládat, protože kryt telefonu můžete použít téměř na vše, co potřebujete, pokud to telefon podporuje. Kde Z Fold 5 nedokázal upoutat pozornost mnoha lidí, včetně nadšenců, protože Samsung už nějakou dobu používá stejný design s jen drobnými úpravami.

I když by tato čísla mohla být pro někoho znepokojivá, Galaxy Z Fold 5 bych právě teď neodepisoval, telefon je absolutní špička pro ty, kteří chtějí multitasking a má některé skvělé funkce a výhody oproti Galaxy Z Flip 5, za 30k je skládací véčko mnohem lepší řešení než to, co nabízí Fold 5, a opravdu se nedivím, že je více žádaný než jeho starší sourozenec.

Galaxy Z Fold 5 a Galaxy Z Flip 5 je možné předobjednat ve všech regionech po celém světě. Telefony se začnou prodávat 11. srpna. Takže pokud jste chtěli upgradovat na nový skládací telefon, je čas si předobjednat skládací zařízení a užít si některé vzrušující dárky, které se budou lišit region od regionu.

I já preferuji Galaxy Z Flip 5 před Galaxy Z Fold 5 hlavně proto, že nevidím smysl utrácet 48k za smartphone a protože krycí displej na skládacím véčkovém je pro mě mnohem použitelnější než vnitřní obrazovka. na tom druhém.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno