Poté, co byl odložen, Samsung konečně tlačí na svá zařízení Android 14 One UI 6.0, samozřejmě jako první s ním mohou počítat majitelé zařízení Galaxy S23. To zahrnuje základní, Plus a Ultra varianty. Aktualizace se nyní rozšiřuje do všech podporovaných regionů, kde byl spuštěn beta program.

Pokud jste se tedy zaregistrovali do programu, můžete nyní jít a zkontrolovat oznámení, a pokud jste jej ještě neobdrželi, aktualizace by měla být spuštěna, jakmile společnost Samsung oficiálně zahájí zavádění.

Galaxy S23 se stává první rodinou zařízení, která dostane aktualizaci One UI 6.0 založenou na Androidu 14, což znamená, že můžete očekávat, že stabilní verze se začne vydávat do konce tohoto roku.

One UI 6.0 založené na Androidu 14 přinese všechny změny, které můžete od Androidu 14 očekávat, kromě některých změn, které Samsung představí. Co se týče uživatelského rozhraní, můžete očekávat určitá vylepšení v celkovém designu, ale to Samsung na Galaxy S23 ani na jiných zařízeních nezmění.

Kromě Galaxy S23 je aktualizace One UI 6.0 založená na Androidu 14 k dispozici na hromadě dalších zařízení Samsung.

Zdá se však, že Samsung Germany, webová stránka, kde byl příspěvek původně zveřejněn, stáhl příspěvek hovořící o nejnovější aktualizaci. To znamená, že zavádění se také zastavilo, ale vzhledem k tomu, jak to fungovalo dříve, mohu ujistit, že beta by měla být brzy spuštěna ve všech podporovaných regionech.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno