Samsung zachovává stejnou úroveň zoomu pro Galaxy S24 Ultra pro jeden fotoaparát, což by mohlo vyvolat dojem, že se společnost v tomto ohledu nezaměřuje na upgrade hardwaru. Jeden tipér však uvádí, že 3x optický zoom bude představovat masivní změnu oproti 10MP, který je na Galaxy S23 Ultra.

Navzdory tomu, že chybí upgrade na 5x optický zoom, Ice Universe má aktualizaci, která by měla vykouzlit úsměv na tváři mnoha lidem, kteří čtou jeho příspěvky. Tipér byl extrémně slyšet kvůli nedostatečnému úsilí společnosti Samsung o to, aby byla řada Galaxy extra konkurenceschopná, ale s 50MP fotoaparátem s 3x optickým zoomem Galaxy S24 Ultra by možná mohl vzít svá slova zpět.

Přesné detaily snímače nebyly sdíleny, ale skok z 10 MP na 50 MP představuje téměř pětinásobné zlepšení rozlišení obrazu, takže jakýkoli snímek pořízený z Galaxy S24 Ultra bude vypadat bezchybně. Navíc při použití 3x optického zoomu by mělo zvýšené rozlišení obrazu zmírnit ztrátu kvality. Při pohledu na tento upgrade bylo pro Samsung zcela možné použít objektiv s 5x zoomem, ale složitý proces, jako je tento, by společnosti způsobil obrovské náklady, které by se v konečném součtu museli přenést na uživatele.

Naštěstí se říká, že druhý fotoaparát s 10x optickým zoomem doplní ten 3x, ale Ice Universe nezmínil přesnou velikost snímače ani maximální podporované rozlišení. V předchozí informaci však uvádí, že zlepšení kvality bude vidět u obou fotoaparátů Galaxy S24 Ultra. Na papíře by se mohlo zdát, že Samsung nemá zájem začlenit jakékoli významné změny, ale celý příběh vypadá výrazně jinak, když jdeme do hloubky. Jako vždy budeme v budoucnu sdílet další informace o jeho zjištěních.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno