Nyní, když si můžete koupit Galaxy Z Flip 5, znamená to, že se dozvíme mnohem více zajímavých podrobností o nejnovějších skládacích telefonech Samsung, a jedním z těchto detailů je rozebrání telefonu, abychom viděli, jak snadné je opravit jej.

Nyní stojí za zmínku, že když se díváte na skládací telefony, je obecně obtížnější je opravit, ale skládací véčko díky svému tvaru není tak obtížné. Galaxy Z Flip 5 navštívil PBKReviews a prošel kompletní rozborkou. Pokud si nepamatujete, předchůdce prošel stejným rozkladem, ale získal špatné skóre jen 4/10.

Věci se letos změnily, protože Galaxy Z Flip 5 získal skóre opravitelnosti 7,5/10, což je téměř dvojnásobek skóre oproti loňskému modelu. Proč? Společnost Samsung provedla na novém skládacím telefonu nějaké změny a ne, pant mezi ně nepatří. Ano, pant přináší méně pohyblivých částí, ale je to víc než jen to. Pojďme se podívat na video níže, abyste si mohli udělat představu.

Nyní, když si projdete celé video, uvědomíte si, že kromě fascinujícího sledování nám celé video ukazuje, jak snadné je opravit Galaxy Z Flip 5. I když to může vypadat snadno, velmi důrazně bych vám doporučil nerozebírat svůj zbrusu nový telefon.

Důvod, proč se Galaxy Z Flip 5 mnohem snáze opravuje, je ten, že Samsung přidal silná vytahovací poutka, která můžete použít k vyjmutí baterie. Samozřejmě to může vypadat jako velmi malá změna ve srovnání s předchůdcem, ale ve skutečnosti je to obrovský rozdíl, protože baterie se můžete vyjmout mnohem snadněji, aniž byste si museli dělat velké starosti s ostatními komponenty. Pro ty, kteří se diví, zbytek procesu opravy je poměrně snadný. 

Upřímně řečeno, jsem opravdu rád, že Samsung udělal s Galaxy Z Flip 5 určitý pokrok a jak snadné je opravit jej. Samozřejmě, jak jsem řekl dříve, stále to není něco, co byste měli dělat, pokud jste předtím neprováděli opravu sami, protože to může být opravdu obtížné a chcete se vyhnout zničení dokonale schopného zařízení, navíc, pokud je v záruce. Skládací zařízení je nyní k dispozici ke koupi a věřím, že slouží jako jedna z nejlepších nabídek na trhu, dokonce lepší než mnohem dražší Galaxy Z Fold 5.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno