Je to jen šest dní, co se Galaxy Z Flip 5 dostal do obchodů, ale zdá se, že Samsung již pracuje na Galaxy Z Flip 6. Telefon je stále ve fázi prototypu, ale na základě obdržených informací Samsung pracuje na opravě největšího problému s předchozími véčkovými skládacími telefony, a to je primární fotoaparát.

Pro ty, kteří nevědí, Samsung si s fotoaparáty na skládacích telefonech hraje na jistotu a véčková varianta je často předmětem pořízení průměrného fotoaparátu. Neříkám, že je to špatné, ale za telefon za 1000 dolarů byste čekali něco špičkového. To se nezměnilo, ale zpráva tvrdí, že prototyp Galaxy Z Flip 6, který Samsung připravil, má 50megapixelový fotoaparát, a můj odhad je, že se pravděpodobně jedná o snímač, který bude k dispozici v základní variantě Galaxy S24, která přijde příští rok.

Nyní samozřejmě nic z toho není potvrzeno, ale z mnoha úhlů pohledu to dává smysl. Například Samsung používá stejný systém fotoaparátu u řady Galaxy Z Flip. Je tedy naprosto logické, že Galaxy Z Fold 6 dostane velký upgrade, pokud jde o oddělení fotoaparátu. Ostatně Galaxy Z Flip 5 dostal svůj upgrade z hlediska nového krycího displeje.

Do konce roku nebo začátkem příštího roku po uvedení Galaxy S24 nemůžeme nic potvrdit, ale určitě vás budeme informovat, protože budeme mít další podrobnosti. Pokud se Samsung rozhodne pro toto rozhodnutí, můžete očekávat i nějaké optické upgrady na Galaxy Z Fold 6. Samsung by samozřejmě nechtěl nechat svou skládací hvězdu pozadu.

Myslíte si, že by nové skládací telefony od Samsungu měly jako další dostat upgrade fotoaparátu? Dejte nám vědět o svém wishlistu v komentářích níže a řekněte nám, co byste ještě rádi viděli.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno