Pověsti kolem řady Galaxy S24 jsou v plném proudu. Každý den dostáváme nové zprávy o tom, co Samsung plánuje udělat s nejnovější generací vlajkových lodí, a přestože jsou tato zařízení vzdálena několik měsíců, je důležité vědět, že proces vývoje je stále v určité fázi, což znamená, že začíná přicházet mnoho informací o nových zařízeních.

Nyní, v posledních několika týdnech, jsme o Galaxy S24 Ultra slyšeli hodně, včetně předběžného úniku specifikace, ale základním variantám se příliš pozornosti nevěnovalo. To se nyní mění, protože máme nějaké čerstvé informace, které by mohly hovořit o jedné z nejvýznamnějších designových změn provedených společností Samsung.

Podle Ice Universe dostávají Galaxy S24 a S24+ nový design středního rámu a nyní budou mít plošší strany. Stejně jako ty, které známe z iPhonů, a upřímně, líbí se mi tato designová volba. Nyní, pokud jste nedávali pozor, základní a plusové varianty jsou dodávány s plochou obrazovkou, takže nemá smysl, aby Samsung měl zaoblené strany, protože plošší strany na ploché obrazovce způsobí, že telefon bude ještě kompaktnější než se zaoblenými stranami. Na druhou stranu ultra varianta bude mít pouze plochou horní a spodní část, ale strany zůstanou zaoblené, aby se lépe manipulovalo se zakřivenou obrazovkou.

Nyní stojí za zmínku, že slyšíme, že řada Galaxy S24 by měla být stále brána s rezervou, protože existuje šance, že by Samsung mohl věci změnit. Dá se ale také s jistotou říci, že dříve nebo později musela společnost změnit zařízení a jejich vzhled. Změna designu pomůže společnosti odlišit vlastní zařízení. Vzhledem k tomu, jak řada Galaxy S23 debutovala v únoru tohoto roku. Můžete očekávat, že další sestava se začne objevovat v únicích do konce tohoto roku a my vás o nich budeme určitě informovat.

Myslíte si, že by Samsung měl jít cestou ploššího designu, který by byl jednotnější pro základní zařízení Galaxy S24?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno