Zdá se, že Samsung Display pracuje na bezrámečkovém displeji. V tuto chvíli nevíme nic jiného, ​​než že se na takové obrazovce začalo pracovat a aktuálně je ve fázi konceptu. Pokud se však tato věc zhmotní do něčeho plně funkčního, pak ten den není daleko, kdy začneme vídat zcela bezrámečkové smartphony.

Jung Yong-wook, výkonný ředitel společnosti Samsung Display, oznámil plán na vývoj bezrámečkového koncepčního zařízení na akci Display Business Forum 2023. A jak známe Samsung, není daleko ten den, kdy začneme vídat nepřeberné množství zařízení s takovým displejem, a přestože příští generace telefonů Galaxy S tento upgrade nedostane, je hezké říci, že se k tomu blížíme na a v budoucnu to uvidíme na některých opravdu vynikající zařízení.

Vedoucí mluvil o tom, jak displej Samsung pracuje na fotoaparátu pod panelem a koncepčním produktu s nulovým rámečkem, a cílem je vytvořit něco, co uživatelům umožní mít bezproblémový zážitek. Můžete se podívat na snímek sdílený zdrojem.

Zdroj:The Elec

Nyní lze s jistotou říci, že Samsung se snaží použít 3D laminaci, ovládání jasu okrajů a také lepší fotoaparát pod panelem. Všechny tyto kombinace budou použity k uvedení nejnovějších telefonů s bezrámečkovým displejem na trh. Samozřejmě je to stále něco, co jsme na trhu neviděli, a když víme, jak se vyvíjí pokrok v odvětví chytrých telefonů, bude nějakou dobu trvat, než tuto technologii začneme vidět na pultech obchodů.

Opravdu mě vzrušuje myšlenka smartphonu bez rámečku, ale zároveň mě to děsí, protože pokud odstraníte rámečky, obrazovka spadne z okrajů a existuje šance, že by se telefony mohly stát křehčími a budeme potřebovat lepší chrániče obrazovky.

Další věc, kterou je třeba poznamenat, je, že to, že se Samsung Display rozhodl předvést, na čem aktuálně pracují, neznamená, že to uvidíme ve finálním produktu. Vždy existuje možnost, že projekt bude zcela ukončen, o čemž jsme se mohli již několikrát v minulosti přesvědčit, takže berte tuto zprávu s rezervou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno