Uvedení Galaxy S23 FE nemusí být od Samsungu jednorázovou záležitostí, i když je třeba zdůraznit, že společnost nepokračovala s Galaxy S22 FE po Galaxy S21 FE. Bez ohledu na to, že spotřebitelé již neupgradují na vlajkové smartphony tak jako dříve, proslýchá se, že jim korejský gigant nabídne lepší specifikace v cenově dostupnější cenové kategorii prostřednictvím každoročního uvedení Galaxy S FE.

Dřívější zpráva společnosti Counterpoint Research zmínila, že dodávky smartphonů budou svědky největšího poklesu za posledních 10 let a bohužel pro Samsung to bude také oběť tohoto poklesu. Vzhledem k tomu, že několik regionů prochází obdobím recese, musí spotřebitelé upřednostňovat své finanční prostředky na jiné výdaje, než aby upgradovali na nejzářivější vlajkovou loď.

Na Twitteru, Revegnus zmínil, že Samsung hodlá pokračovat v každoročním uvedení Galaxy S FE, počínaje Galaxy S23 FE, který je hned za dveřmi. Kromě toho se společnost zaměřuje na práci na cenově dostupnějších skládacích smartphonech, ale to se stane po uvedení Galaxy Z Fold 6 a Galaxy Z Flip 6. Podobně jako u názvu Galaxy S FE může Samsung představit zcela novou řadu s názvem Galaxy Z FE.

Zatímco nejnovější zvěsti nekomentují žádné specifikace, v minulosti jsme viděli, že Galaxy S20 FE a Galaxy S21 FE nabízejí vlajkové lodě za výrazně nižší cenu než jejich protějšky vlajkové lodi. To však stojí za cenu, od použití plastového šasi místo hliníkového, nemluvě o horším nastavení fotoaparátu. Naštěstí budou zákazníci více rozhořčeni vyhlídkou, že dostanou do rukou špičkový smartphone za méně peněz než špičkový hardware fotoaparátu.

Uvedení Galaxy S20 FE sklidilo společnosti Samsung obrovský úspěch a díky poměru ceny a výkonu překročilo v prodejích hranici 10 milionů kusů, což ukazuje, že budoucí modely mohou rozhodně pomoci utvářet budoucnost společnosti v nadcházejících letech.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno