OnePlus 12 by mohl spotřebitelům připomínat dobu, kdy společnost dělala maximum při vydávání vlajkových lodí v poměru cena/výkon, a to díky pověstem o nejnovějších specifikacích. I když bylo zřejmé, že nadcházející telefon bude vybaven Snapdragonem 8 Gen 3, zbytek hardwaru byl dosud neznámý a zdá se, že společnost nešetří náklady na poskytování nejlepšího zážitku z vlajkové lodi na Androidu zákazníkům v roce 2024.

Specifikace sdílené Digital Chat Station na Weibo uvádějí, že OnePlus 12 bude k dispozici ve dvou paměťových variantách; 16GB a 24GB. Je pravděpodobné, že standard RAM bude LPDDR5X, což umožní rychlejší šířku pásma a zároveň spotřebuje méně energie. Konfigurace úložiště tipér nesdílel, ale při pohledu na minulá vydání můžeme s jistotou říci, že dostupné varianty interní paměti nebudou podporovat žádné microSD karty.

Velká parní komora by měla pomoci udržet teploty Snapdragonu 8 Gen 3 pod kontrolou, a pokud zahrnutí tohoto chladicího řešení znamená, že OnePlus 12 bude o něco tlustší než jeho předchůdci, pak je to malá cena, kterou musíte zaplatit za lepší tepelné vlastnosti. Specifikace zadního fotoaparátu se také údajně dočkají pozoruhodného vylepšení, přičemž primární 50MP snímač patří do řady Sony IMX900. Ultraširokoúhlá jednotka má být také součástí 50MP, zatímco teleobjektiv s 3x optickým zoomem bude mít maximální rozlišení obrazu 64MP.

Pokud jde o specifikace baterie, 5 400mAh článek znamená, že OnePlus 12 by měl potenciálně vydržet celý den, i když váš počet hodin bude záviset na vašem používání. Vlajková loď prý také podporuje rychlé nabíjení až 100W a 50W bezdrátové nabíjení. Pro biometrii je údajně přítomen optický snímač otisků prstů na obrazovce, i když jeho velikost a další podrobnosti nebyly zatím zmíněny.

Pokud OnePlus dokáže ocenit tento špičkový telefon v konkurenčním rozsahu, mohl by získat zpět své místo jako společnost, která odstartovala celý trend „zabijáků vlajkových lodí“. Bohužel se to možná snáze řekne, než udělá, protože Snapdragon 8 Gen 3, který bude běžet v OnePlus 12, je údajně dražší než to, co Qualcomm účtoval svým partnerům smartphonu za Snapdragon 8 Gen 2, což bylo 160 dolarů za čipset. V každém případě se podívejme, jaká překvapení pro nás rok 2024 chystá, a jako vždy se vrátíme s dalšími aktualizacemi.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno