Galaxy S23 FE je téměř oficiální zařízení, vzhledem k tomu, jak stále slyšíme o nadcházející rozpočtové vlajkové lodi společnosti Samsung. Telefon byl mnohokrát zmiňován a nyní se konečně můžeme podívat na zařízení na několika skutečných fotografiích.

Nyní jistě nese DNA Samsungu, ale pokud jste hledali design, který vypadá trochu jinak než ostatní zařízení, tak asi budete zklamáni.

Na první pohled bych nikomu nevyčítal, kdyby si spletl Galaxy S23 FE s Galaxy A54 a upřímně, není to vůbec špatné. Samsungu se podařilo zajistit designový jazyk, který u svých telefonů používá, takže je to určitě dobré rozhodnutí. Telefon vypadá jako jeho další sourozenci z řad Galaxy A a Galaxy S. Můžete se podívat na obrázky níže.

Jak můžete vidět na obrázcích výše, Galaxy S23 FE vypadá hodně jako Galaxy A54, a to opravdu není špatné. Díváte se na jednotlivé výřezy fotoaparátu v zadní části s možná skleněnými zády a zaoblenými hranami. Přední strana telefonu má svůj fotoaparát přímo uprostřed.

Pokud jde o specifikace, Galaxy S23 FE má přijít s 6,3palcovým FHD+ displejem, s 4 500 mAh baterií, kombinací Snapdragon 8 Gen 1 / Exynos 2200, 8 GB RAM a výběrem mezi 128 koncertů nebo 256 koncertů úložišti. U fotoaparátu se díváte na kombinaci 50+8+12megapixelů s 10megapixelovým fotoaparátem na přední straně a snímačem otisků prstů pod displejem.

Upřímně jsem opravdu rád, že Galaxy S23 FE přijde na trh. Jedna obava, kterou mám, souvisí s cenou, protože tento telefon musí mít opravdu dobrou cenu, pokud je Samsung ochoten s ním zabodovat. Pokud nový telefon nebude mít správnou cenu, mohlo by se to pokazit, a toto by mohlo být poslední FE, jaké uvidíme. Takže je to rozhodně něco, co je třeba mít na paměti.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno