Apple konečně vydal aktualizaci, která opravuje problém s přehříváním iPhonu 15 Pro. Nejnovější aktualizace je rychlou reakcí společnosti Apple, vezmeme-li v úvahu počet stížností, které uživatelé podali prostřednictvím komunity podpory společnosti Apple a Reddit. 

Apple vydal iOS 17.0.3 pro iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max, které se bezdůvodně přehřívaly.

Pokud náhodou vlastníte iPhone 15 Pro nebo iPhone 15 Pro Max, můžete si stáhnout a nainstalovat nejnovější aktualizaci iOS 17.0.3 právě teď prostřednictvím aplikace Nastavení. Jediné, co musíte udělat, je přejít na Obecné > Aktualizace softwaru a podle pokynů na obrazovce nainstalovat nedávno vydanou aktualizaci iOS 17.0.3 pro váš iPhone 15 Pro.

Jak již bylo zmíněno dříve, brzy po uvedení iPhone 15 a iPhone 15 Pro začali uživatelé testovat nové modely, aby otestovali své limity. Modely iPhone 15 Pro obsahují nejnovější čip Apple A17 Pro, který nabízí enormní výkon a efektivitu, protože je vyroben na 3nm architektuře TSMC a je založen na procesu N3B. Někteří uživatelé tvrdili, že problém s přehříváním iPhonu 15 Pro je způsoben čipem A17 Pro, ale jejich tvrzení pohřbil analytik Ming-Chi Kuo. Průmyslový analytik MingChi Kuo uvedl, že čip A17 Pro nemá nic společného s problémem přehřívání a že hlavním viníkem je titan.

Také se říkalo, že problém je přítomen na modelech iPhone 15 Pro kvůli změnám vnitřního designu, aby se vešly na novou logickou desku. Kromě toho youtuber také tvrdil, že problém s přehříváním iPhonu 15 Pro přetrvává kvůli aplikaci Instagram. Apple všechna tato tvrzení odsunul a uvedl, že se jedná o softwarovou chybu a že brzy bude vydána aktualizace softwaru. Společnost dodržela svůj slib a dnes vydala iSO 17.0.3, která vyřešila problém s přehříváním iPhonu 15 Pro.

Pokud jste se stali obětí problému s přehříváním, doporučujeme vám nainstalovat nejnovější aktualizaci iOS 17.0.3 právě teď pro váš iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max. Po aktualizaci vás budeme informovat o tom, jak si zařízení vedou.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno