Budoucí vlajkový smartphone OPPO bude jako jeden z prvních vybaven mobilní platformou Snapdragon 8 Gen 3. OPPO na konferenci Snapdragon Summit 2023 prezentuje své nejnovější technologické úspěchy ve spolupráci se společností Qualcomm Technologies a představuje mobilní ray tracing, aplikace XR a nositelná zařízení.

Během konference Snapdragon Summit 2023, která se koná od 24. do 26. října na Havaji, představila společnost OPPO úspěchy své technologické spolupráce s Qualcomm Technologies. Jako jeden z klíčových partnerů prezentovala společnost OPPO své technologické inovace v oblasti chytrých telefonů a nositelných zařízení, včetně funkce hardwarového ray tracingu na nové prémiové mobilní platformě Snapdragon® 8 Gen 3, hodinek OPPO Watch Pro 4, postavených na platformě Snapdragon W5 Gen 1, a již dříve oznámených brýlí OPPO MR Glass Developer Edition, které běží na Snapdragon Spaces™ XR Developers Platform.

Vedle technologických a produktových ukázek společnost OPPO oznámila, že její budoucí vlajkový smartphone bude mezi prvními vybavený mobilní platformou Snapdragon 8 Gen 3, která poskytne dokonalé zážitky uživatelům po celém světě.

„V uplynulém roce společnosti OPPO a Qualcomm Technologies úzce spolupracovaly v oblastech, jako jsou inovace produktů, vývoj špičkových technologií a posílení postavení inovátorů v rámci ekosystému,“ řekl Pete Lau, senior viceprezident a produktový ředitel společnosti OPPO. „Spolupráce s Qualcomm Technologies nám umožňuje nově definovat výkon špičkových smartphonů a poskytnout uživatelům po celém světě výjimečný zážitek.“

Revoluce v mobilním ray tracingu s platformou Snapdragon 8 Gen 3

OPPO dlouhodobě spolupracuje s Qualcomm Technologies na optimalizaci svého vlastního ray tracingového enginu PhysRay Engine 2.0. Díky mobilní platformě nové generace Snapdragon 8 Gen 3 a nejnovějším funkcím Snapdragon Elite Gaming™ tato spolupráce výrazně vylepšuje vizuální efekty, jako jsou odrazy a světla ve hrách, a umožňuje tak vytvářet komplexní a detailní herní scénáře s pozoruhodnou věrností a vysokou snímkovou frekvencí.

Tato spolupráce se rozšířila na průkopnický pilotní projekt ray tracingu, který zahrnoval populární mobilní hru Nitro Nation World Tour, vyvinutou společností Mythical Games. Díky mobilní platformě Snapdragon® 8 Gen 3 představuje tato iniciativa vůbec první mobilní ray tracing společnosti OPPO v demo verzi závodní hry z reálného světa, která hráčům poskytuje realističtější herní scény a pohlcující zážitek.

Zdroj: Oppo

Posunutí zážitků z XR na novou úroveň

Dlouhodobá spolupráce OPPO s Qualcomm Technologies v oblasti aplikací XR dosáhla vzrušujícího vrcholu. Na AWE 2023 představila společnost OPPO své brýle OPPO MR Glass Developers Edition, postavené na platformě Snapdragon XR2+ Gen 1. Toto zařízení je jedním z prvních řešení smíšené reality na světě, které využívají Snapdragon Spaces XR Developers Platform. Tato spolupráce jde nad rámec hardwaru a zasahuje do inovací ekosystému XR a OPPO se chystá uvést na trh špičkové produkty XR, které plynule propojí fyzický a digitální svět a poskytnou skutečně skvělý zážitek.

Vlajkové smartphony a nositelná zařízení postavená na dlouhodobé spolupráci

Spolupráce OPPO s Qualcomm Technologies se týká různých kategorií produktů, včetně chytrých telefonů a nositelných zařízení. Tato spolupráce vedla zejména k integraci mobilních platforem Snapdragon do různých modelů smartphonů, včetně zařízení OPPO Find X6 Pro, OPPO Find N2 a OPPO Reno10.

Hodinky OPPO Watch 4 Pro jsou v oblasti nositelných zařízení důkazem inovace a praktičnosti.  Toto zařízení, postavené na Snapdragon W5 Gen 1 Wearable Platform, nabízí dvojí funkci. Je současně nástrojem na sledování zdravotního stavu a spolehlivým každodenním asistentem. Jeho inovativní konstrukce se dvěma platformami je pečlivě optimalizovaná pro delší výdrž baterie. V úsporném režimu získají uživatelé přístup k 19 nejužitečnějším funkcím, které jsou určené pro každodenní potřeby, sport a zdraví, s pozoruhodnou, až 14denní výdrží baterie. Oproti tomu inteligentní režim zaručuje plnohodnotné používání po dobu 5 dní na jedno nabití.

OPPO bude pod svým heslem „Inspiration Ahead“ i nadále úzce spolupracovat s Qualcomm Technologies a dalšími špičkami v oboru na vývoji pokročilých technologií a produktů, které uživatelům přinášejí lepší mobilní zážitky a jsou součástí otevřeného a robustního globálního technologického ekosystému.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno