Samsung nás všechny překvapil, když na Galaxy S23 začal vydávat aktualizaci One UI 6.0 založenou na Androidu 14 . Mnoho z nás očekávalo, že se aktualizace dostane na stabilní kanál do konce tohoto roku, ale nyní víme, že aktualizace bohužel nevyjde na všechna populární zařízení.

Zdá se, že řada Galaxy Note 20 a řada Galaxy s20 nedostanou aktualizaci One UI 6.0 založenou na Androidu 14. Přichází to jako neuspokojivá zpráva, protože zpočátku byla zařízení na seznamu, ale společnost Samsung je následně ze seznamu odstranila.

Počáteční seznam Samsungu pro aktualizaci One UI 6.0 založenou na Androidu 14 hovořil o tom, jak aktualizace vyjde na hrstce zařízení od roku 2020. To zahrnovalo Galaxy S20, Galaxy Note 20, Z Flip a Z Fold 2. Společnost však nyní změnila poznámku pod čarou a některá zařízení odstranila. Poznámka pod čarou nyní zní takto:

K dispozici na Galaxy S23 series, S22 series, S21 series, Z Fold5, Z Flip5, Z Fold4, Z Flip4, Z Fold3, Z Flip3, A54, A53, A34, A33, M54, M53, M34, M33 zařízeních pracujících na jednom uživatelském rozhraní 6.0 nebo vyšší.

Samsung později potvrdil, že předchozí zařazení do seznamu bylo chybou a že řada Galaxy S20, řada Galaxy Note 20 a další zařízení Galaxy, která byla ze seznamu odstraněna, aktualizaci nedostanou.

To je upřímně smutná zpráva pro všechny uživatele Galaxy S20 a někteří by dokonce označili Samsung za nepoctivý za to, že na těchto zařízeních nevydal One Ui 6.0, ale ve vší férovosti společnost oznámila své aktualizované zásady aktualizace softwaru až s vydáním Galaxy S21. Pokud jde o starší zařízení, jsou stále vynikající ve všech směrech, jen prostě nedostanou nejnovější funkce Androidu 14 a vlastní nadstavbu Samsungu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno