Nelze popřít, že Vivo si posledních pár let vede docela solidně a vydalo několik opravdu dobrých telefonů s vynikajícími fotoaparáty. včera v noci společnost konečně oznámila Vivo X100 a X100 Pro. Oba telefony jsou poháněny nejnovější čipovou sadou MediaTek Dimensity 9300 a nabízejí také spoustu dalších skvělých věcí.

Na rozdíl od jiných telefonů mají Vivo X100 a X100 Pro mnoho společného. Pro začátek mají oba telefony stejný 6,78palcový LTPO AMOLED displej s maximálním jasem až 3 000 nitů. Získáte také IR blaster, duální stereo reproduktory a certifikaci IP68. To vše dohromady tvoří z obou telefonů působivou nabídku.

Vivo X100 Pro však přináší opravdu šikovný hardware fotoaparátu. Na zadní straně najdete tři fotoaparáty, počínaje 50megapixelovým hlavním fotoaparátem a Sony IMX989 – 1palcový snímač se světelností f/1,75. Získáte také 50megapixelový ultraširokoúhlý snímač a 50megapixelový 100mm periskopový fotoaparát s 4,1x zoomem. Kamera u varianty Pro také používá vlastní zobrazovací čip v3 pro lepší fotografie.

Zdroj: vivo

Vivo X100 Pro má také několik exkluzivních funkcí fotoaparátu. K dispozici je například 4K portrétové video s automatickým přepínáním zaostření. Získáte také možnost fotografování 35 mm a něco, co se nazývá možnost focení slunce, což vám umožní fotit zapadající slunce, aniž byste přišli o vše ostatní v záběru. Společnost Vivo sdílela oficiální vzorek, který vypadá velmi přesvědčivě a téměř jako z Apocalypse Now, ale nemůžeme potvrdit, že takto bude skutečně fungovat, dokud si zařízení nevyzkoušíme.

Vivo X100 Pro také přináší masivní 5400mAh baterii se 100W drátovým a 50W bezdrátovým nabíjením. Standardní varianta naopak přináší starší čip V2, menší 50megapixelový primární fotoaparát a 64megapixelový 3x teleobjektiv.

Zdroj: vivo

Naštěstí řada Vivo X100 je působivá řada zařízení. Teleobjektivy na obou telefonech skutečně umožňují makrofotografii, což je dobře. Je smutné, že telefony byly v tuto chvíli uvedeny pouze v Číně, ale pokud se dostanou i na globální trh, budeme vás o tom informovat.

Pokud jde o ceny, Vivo X100 začíná na 3 999 juanech za variantu 12/256 GB. Předpokládejme, že budete toužit po variantě Pro, která začíná na 4 999 juanech za základní variantu 12/256 GB. Mezinárodní cena a dostupnost stále nejsou jasné, takže zůstaňte naladěni na další informace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno