Uživateli Twitteru se nějakým způsobem podařilo dostat do rukou Galaxy S24 Ultra a při podrobné kontrole se zdá, že zařízení není jen pouhou maketou, ale jedná se o skutečný telefon, ovšem zatím to nebylo nijak oficiálně potvrzeno.

Snímky Galaxy S24 Ultra uvedené níže, pocházejí ze zdroje, od kterého jsme v minulosti nikdy nic neobdrželi, takže mohou existovat určité pochybnosti. Ice Universe, renomovaný tipér Samsung, však ověřil, že se skutečně jedná o skutečné obrázky, takže lze s jistotou říci, že je to váš první pořádný pohled na to, jak bude telefon vypadat.

Podívejme se tedy na Galaxy S24 Ultra z bližší perspektivy. Samsung splnil to, co jsme čekali již delší dobu. Už dávno se začalo šuškat, že nástupce nabídne plochou obrazovku. Zbývající design zůstává do značné míry stejný a to se mi líbí, protože jsem si Galaxy S22 Ultra a S23 Ultra opravdu oblíbil.

Při pohledu na barvu Galaxy S24 Ultra se zdá, že telefon má matně stříbrná záda. Ale na prvním obrázku se zdá, že zadní strana má perleťovou barvu, mohlo by to být jen osvětlení, ale opravdu mě zajímá, zda by s tím Samsung mohl experimentovat.

Tech_Reve zároveň mluví o tom, jak je prý titanový rám Galaxy S24 Ultra krásný. Upřímně řečeno, titan má určité vlastnosti, díky kterým vypadá lépe než hliník nebo ocel. Řada Galaxy S23 byla pro mnoho uživatelů jen velmi malým krokem ve srovnání se svými předchůdci. To znamená, že na bedrech Samsungu leží mnoho očekávání s nadcházející řadou Galaxy S24 a od Galaxy S24 Ultra očekávám mnohem více, protože tento telefon má poskytovat špičkový výkon téměř ve všech ohledech, takže je přirozené, že od něj uživatelé očekávají hodně. 

Série Galaxy S24 má přijít s Exynos 2400 a Snapdragonem 8 Gen 3, přičemž Galaxy S24 Ultra je jediným telefonem z této trojice, který má výhradně Snapdragon 8 Gen 3.

Řada Galaxy S24 je naplánována na 17. ledna 2024. Takže budeme pokrývat vše, co se o nadcházejících telefonech objeví, a budeme vás informovat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno