Xiaomi představilo tři nové telefony pod značkou Redmi, Redmi K70e, K70 a K70 Pro, a všechny tři telefony byly oficiálně uvedeny v Číně. Redmi K70 a K70 Pro jsou skvělé telefony, ale možná se vám tato zařízení nepodaří dostat do rukou.

Redmi K70 a K70 Pro nabízejí známý design, přičemž ostrůvek zadního fotoaparátu vypadá jako ten, který jsme viděli na OnePlus 10 Pro. Oba telefony mají 6,67palcový TCL C8 OLED displej s rozlišením 2K a obnovovací frekvencí 120 Hz. Oba telefony také poskytují super jasné displeje s maximálním jasem 4 000 nitů a šíleným stmíváním 3 840 Hz PWM. Displej je certifikovaný pro HDR10+ a Dolby Vision a pod displejem najdete i čtečku otisků prstů.

Redmi K70 a jeho starší bratr také nabízejí nastavení tří fotoaparátů na zadní straně, přičemž primární fotoaparát je 50megapixelový. Zbývající kamerové senzory se liší, přičemž základní model má 8megapixelový ultraširoký a 2megapixelový makro fotoaparát a varianta Pro přichází s 50megapixelovým teleobjektivem a 12megapixelovým ultraširokoúhlým fotoaparátem. . Oba telefony mají na přední straně také 16megapixelový fotoaparát.

Zdroj: Xiaomi

Redmi K70 Pro přichází s nejnovějším a nejlepším Snapdragonem 8 Gen 3, zatímco základní varianta přichází se Snapdragonem 8 Gen 2. Nejvyšší konfigurace přináší 24 GB RAM a 1 TB úložiště. V obou telefonech je 5000 mAh baterie a podporuje 120W rychlé nabíjení.

Pokud jde o cenu a dostupnost, Redmi K70 a K70 Pro jsou k dispozici v barvách Black, Glacier, Silver a Bamboo Moon Blue. Varianta Pro má k dispozici také světle fialovou barvu. Základní varianta je k dispozici v následujících konfiguracích. K dispozici je také varianta Lamborghini, která je k dispozici v jasně zelené a žluté barvě.

K70 a K70 Pro jsou bezpochyby vynikající zařízení, ale jejich dostupnost mimo Čínu je stále něco, čím si nejsme jisti. Je velká šance, že tyto telefony nebudou uvedeny mimo tuzemský trh, ale pokud Redmi změní názor, pak vám dáme vědět.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno