Do oficiálního uvedení řady Galaxy S24 zbývá několik týdnů, což znamená, že na různých online platformách se objeví záplava úniků kolem specifikací a funkcí. Ten nejnovější byl spatřen na X, kde jeden tipér sdílí konfiguraci úložiště, RAM a barev každého modelu, i když musíme říci, že tyto specifikace jsou poněkud zklamáním, zejména vzhledem k tomu, co chystá konkurence Samsungu.

Jak většina z vás ví, Samsung hodlá v lednu uvést na trh Galaxy S24, Galaxy S24 Plus a Galaxy S24 Ultra, takže by nemělo být překvapivé, že byla zveřejněna široká škála modelů s různým počtem RAM, úložištěm a povrchovými úpravami. Zopráva pochází od Revegnus. Z toho, co můžeme shromáždit, korejský gigant letos přidá ‚žlutou‘ a ‚fialovou‘ povrchovou úpravu, což by mělo vytvořit zajímavou sestavu, zvláště když takové křiklavé barvy dobře ladí s mladší zákaznickou základnou společnosti, protože jim to umožňuje nastavit jinou vrstvu personalizace, jako je sladění jejich oblečení nebo jiných produktů.

Také jsme si všimli, že základní model zůstane omezen na 8 GB RAM, ale Galaxy S24 Plus byl upgradován na 12 GB RAM, stejně jako Galaxy S24 Ultra. Je smutné, že špičkový model společnosti Samsung bude opět omezen na stejný počet RAM jako v loňském roce, a i když je pochopitelné, že si společnost přeje zachovat své marže, protože pokračuje v nákupu drahých SoC, jako je Snapdragon 8 Gen 3, tak by to nemělo být za cenu upgradů hardwaru. Konkurenti společnosti Samsung, jako jsou OnePlus a Xiaomi, začleňují do svých špičkových smartphonů až 24 GB RAM, a jakmile začnou optimalizovat své uživatelské rozhraní, způsobí to společnosti Samsung skutečné problémy.

Dřívější fáma také zmiňovala, že rodina Samsung Galaxy S24 bude omezena na 12 GB RAM, ale nemluvilo se o maximálním podporovaném úložišti. Při této příležitosti jsme se dozvěděli, že Samsung přidá 1 TB vnitřní paměti, ale není známo, zda lze tuto paměť rozšířit pomocí microSD karty. Vypadá to také, že nejprémiovější člen vlajkové lodi společnosti, Galaxy S24 Ultra, bude mít tuto možnost úložiště 1 TB, což donutí zákazníky utratit nějaké další úspory, aby mohli příští rok získat nejnovější a nejlepší vlajkovou loď.

Kromě lakomé strategie Samsungu držet svá zařízení přiškrcena s 12GB RAM je vše ostatní u těchto telefonů standardní, ale pokud je něco navíc, o čem jsme se dosud nedozvěděli, zjistíme to ještě před nebo během „Galaxy Unpacked“, takže zůstaňte naladěni.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno