Oprava smartphonu svépomocí je něco, co mnoho lidí preferuje. Jak však směřujeme k tomu, že telefony jsou stále pokročilejší, je pro lidi stále obtížnější to udělat. Zejména u skládacích telefonů, protože ty se opravují nejhůře. Samsung se přesto rozhodl rozšířit svůj program samooprav a nejnovější skládací telefony mají nyní k dispozici náhradní díly.

Jak Galaxy Z Flip 5, tak Galaxy Z Fold 5 se připojí k samoopravnému programu společnosti Samsung, který již obsahuje zařízení jako Galaxy S23, řada Tab S9 a řada Galaxy Book 2 Pro. Uživatelé budou moci získat tyto části do rukou a sami zahájit proces oprav.

Kromě toho Samsung rozšiřuje program svépomocných oprav i pro zařízení Galaxy A. Což je určitě skvělá věc. Stojí za zmínku, že v době psaní tohoto článku neměl svépomocný program na web přidány všechny nejnovější části. Jihokorejský technologický gigant však vysvětlil, jak se tyto díly nakonec dostanou na web, aby si je mohl každý koupit.

V neposlední řadě Samsung také rozšiřuje svou samoopravnou službu do více regionů jak v Evropě, tak v Jižní Koreji. Uživatelé v dalších 30 zemích EU si budou moci opravit své telefony v Dánsku, Řecku, Portugalsku a Maďarsku.

Ve vší upřímnosti chápu, že oprava skládacího telefonu sama není ve skutečnosti nejjednodušší, ale jde o to, že Samsung dělá krok správným směrem. Jsem si jistý, že se správnými součástmi a naváděcími videi bude každý schopen překonat strmou křivku učení. Opět nemusíte opravovat telefon svépomocí, pokud máte pocit, že je to až moc sofistikované. Vždy se můžete rozhodnout, že to vezmete ke správnému technikovi a necháte ho, aby se na to podíval.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno