Dřívější únik odhalil, že Samsung do své řady Galaxy S24 přináší nepřeberné množství funkcí, ale jeden tipér tvrdí, že top-end model, Galaxy S24 Ultra, bude mít v rukávu jeden trik, který nebude dostupný pro zbývající dva modely.

Pokud jde o nahrávání 4K videa, nejnovější zvěsti tvrdí, že Samsung představí možnost 120 FPS, i když mít tuto funkci je jedna věc a vědět o jejích omezeních je druhá.

Současná vlajková loď Samsungu, Galaxy S23 Ultra, podporuje režimy nahrávání videa v rozlišení 8K i 4K, takže je pravděpodobné, že Galaxy S24 Ultra také nabízí možnost zachytit záběry v rozlišení 8K, ačkoli Ice Universe nezmínil žádné podrobnosti týkající se této funkce. V tomto posledním příspěvku na X řekl, že bude k dispozici nová možnost 4K 120FPS, která zdvojnásobí maximální podporovanou snímkovou frekvenci, která je aktuálně dostupná pro Galaxy S23 Ultra, což je 4K 60FPS. Zatímco tipér nezmínil, který snímač by tento režim podporoval, pravděpodobně by za to mohla primární 200MP jednotka.

Dostupnost možnosti 4K 120FPS pro Galaxy S24 Ultra otevírá spoustu příležitostí pro tvůrce obsahu, protože uživatelům umožňuje nahrávat zpomalená videa, což jim dává extra flexibilitu pro účely dalších úprav. Galaxy S23 Ultra již byl chválen legendárním britským filmovým režisérem Sirem Ridley Scottem za jeho obrazové schopnosti, takže není pochyb o tom, že Galaxy S24 Ultra v tomto ohledu ještě zvedne laťku. Snímání v tomto náročném rozlišení však může vést k problémům s přehříváním, o kterých se Ice Universe nezmínil.

U Galaxy S23 Ultra byl maximální časový limit pro nahrávání 8K videí 10 minut, i když někteří uživatelé hlásili používání vlajkové lodi déle bez problémů s přehříváním. Je třeba také zmínit, že možnost 4K 120FPS bude žrout úložiště, takže kromě toho, že vyžaduje hromady integrované paměti, musí být rychlost zápisu blesková.

Naštěstí podle dřívějšího úniku specifikací bude Galaxy S24 Ultra dostupný ve variantě s 1TB úložištěm, a protože Samsung údajně používá rychlejší technologii UFS 4.0, měl by taková videa snadno nahrávat bez jakékoli ztráty výkonu. Ice Universe neodpověděl na spoustu otázek položených v jeho posledním příspěvku, což naznačuje, že chce, aby jeho sledující byli dychtivý po dalších informacích, co Samsung odhalí za pár týdnů. Takže jako vždy budeme pro vás mít všechny tyto informace také.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno