Asus ROG Phone 8 je konečně oficiální, a pokud jste hledali vlajkovou loď, pak je to rozhodně vaše cesta, protože přináší řadu vylepšení oproti předchůdci a nyní následuje design, který je vidět u moderních vlajkových telefonů.

Telefon je mnohem méně agresivní, pokud jde o to, jak vypadá, ale kromě toho má stejnou skvělou sadu specifikací, které mu dokážou poskytnout výhodu, kterou chcete.

Asus ROG Phone 8 obsahuje 6,78palcový displej – i když se velikost obrazovky oproti minulému roku nezměnila, dobrou zprávou je, že obrazovka je nyní od okraje k okraji se středovým děrovacím fotoaparátem. Pryč je zářez, protože Asus se rozhodl jít do moderního designu. Samotný displej nabízí obnovovací frekvenci 165 Hz s technologií LTPO a může dosáhnout jasu až 2 500 nitů špičkového jasu, což se zdá více než dostatečné, i když některé telefony nabízejí téměř dvakrát vyšší jas.

Asus ROG Phone 8 je také prvním telefonem, který nabízí správnou ochranu proti vniknutí s hodnocením IP68. To vše díky tomu, že společnost přehodnotila chlazení a tentokrát společnost používá kondukční chlazení. Tohoto chlazení je dosaženo pomocí měděného bloku, který se táhne přes základní desku a dotýká se také zadního panelu. Teplo se přenáší do vzduchu nebo nového AeroActive Cooler X. Chladič je také menší a lehčí než minule. To rozhodně umožňuje společnosti Asus ujistit se, že telefon je chráněn proti vniknutí a nemá mnoho otvorů.

Zdroj: Asus

Když se vrátíme ke specifikacím, Asus ROG Phone 8 přichází se Snapdragonem 8 Gen 3 s až 24 GB LPDDR5X RAM a až 1 TB úložiště UFS 4.0. Máte také možnost zvolit si skromnější konfiguraci 12/256 GB a 16/512 GB, pokud opravdu nechcete na zařízení ukládat velké množství souborů. Telefon má také 15W bezdrátové nabíjení Qi s 65W kabelovým nabíjením prostřednictvím dodávané nabíječky.

Kamerový systém je tentokrát skutečně vylepšen, přičemž hlavním fotoaparátem je snímač Sony IMX890. Má také 6osý Hybrid Gimbal Stabilizer 3.0. Získáte také 13megapixelový ultraširokoúhlý fotoaparát na zadní straně spolu s 32megapixelovým teleobjektivem s OIS a připnutím pixelů 4v1. Asus zmínil, že na některých trzích bude mít Asus ROG Phone 8 makro fotoaparát místo teleobjektivu, zatímco varianta Pro bude mít na všech trzích teleobjektivy. Na přední straně najdete 32megapixelový fotoaparát, který je standardně sladěn s rozlišením 8 megapixelů.

To také používá Asus ROG Phone 8, což vám pomůže ve hrách. Například existuje několik her, které vám umožní funkce, jako je Auto Pickup, Fast Forward, Running Lock a další. To je určitě dobrá věc, protože vzhledem k tomu, jak se jedná o herní telefon, Asus ví, že tyto funkce pomohou. K dispozici je také funkce zvaná AI Grabber, která bude skenovat text na displeji a skutečně vám pomůže vyřešit hádanku ve hře. Pro generování obrázků můžete také použít AI.

Asus ROG Phone 8 také přichází s plnou podporou pro Microsoft Phone Link. Budete moci streamovat aplikace, zrcadlit obrazovky, přetahovat soubory a přijímat hovory na svém notebooku. Tato funkce konečně přichází na více zařízení, přičemž ROG Phone 8 je jedním z nich.

Pokud si chcete koupit Asus ROG Phone 8,. Telefon si můžete pořídit v barvách Phantom Black a Rebel Grey. Tyto telefony mají na zadní straně RGB podsvícené logo ROG. Pokud chcete varianty edice Pro nebo Pro, jsou k dispozici pouze jeden Phantom Black, který nabízí malý OLED displej s programovatelnými LED diodami na zadní straně, které mohou skutečně napodobovat několik systémových oznámení.

 

Velmi se mi líbí přístup, který Asus zvolil u ASUS Rog Phone 8. Konečně mi to připadá jako kompletní herní telefon, který nepřináší mnoho obětí. Fotoaparáty nejsou vlajkovou lodí, ale vzhledem k tomu, jak je tento telefon zaměřen na hráče, má smysl nad fotoaparáty příliš nepřemýšlet. Přesto jsme si jisti, že výkon fotoaparátu bude slušný, ne-li průlomový.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno