Zdá se, že Samsung má problém udržet informace pod pokličkou a vzhledem k faktu, že od samotného odhalení nové vlajky nás dělí jen 6 dní, tak my již nyní víme díky nejnovějšímu úniku vše.

Nedávno se objevil únik informací, který sdílí spoustu marketingových materiálů o nadcházejících zařízeních Galaxy S24. To je jistě vše, co potřebujete vědět o nadcházejících skládacích telefonech. Zdrojem je údajný hovor Zoom, ale buďte si jisti, že obrázky jsou tak oficiální, jak jen mohou být.

Nyní, pomineme-li obrázky, řeknu vám to nejdůležitější, co můžete na těchto obrázcích najít. Řada Galaxy S24 nabídne až 1,9x větší parní komoru, což pro průměrné uživatele telefonů nemusí znít jako zásadní informace, ale pokud chcete hrát hry na svém telefonu, je to pro vás skvělá informace. Posuneme-li se dále, telefony budou dodávány se Snapdragonem 8 Gen 3 pro Galaxy nebo Exynos 2400. Varianta Ultra bude exkluzivně pro Snapdragon 8 Gen 3, přičemž varianta Plus bude používat obě v závislosti na trhu a základní varianta bude mít pouze Exynos 2400.

Řada Galaxy S24 bude mít také stejný displej s maximálním jasem 2 600 nitů na celé ploše a všechny tři panely budou ploché. Samsung tentokrát také nabízí vylepšený prostorový zoom a bude používat AI, aby obraz vypadal ještě lépe.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno