Teprve nedávno se Asus Zenfone 11 Ultra ukázal světu v masivním úniku. Potvrdilo se tak, že se společnost rozhodla přetvořit svůj legendární ROG Phone 8 do klasičtějšího balení.

Nyní víme, že se společnost chystá vydat i menší variantu vlajkové lodi, ale o velikostech se zde bavit nebudeme. Telefon poctil svou přítomností Geekbench, což potvrzuje řadu věcí o chystané vlajkové lodi společnosti Asus.

Asus Zenfone 11 Ultra přináší to, co byste upřímně řečeno od vlajkového zařízení očekávali. Dostanete Snapdragon 8. generace 3, až 16 GB RAM a pravděpodobně i Android 14 již z výroby, vzhledem k tomu, jak se většina moderních telefonů dodává s nejnovější verzí Androidu. Na výpis z Geekbench se můžete podívat níže.

Zdroj: Nashville Chatter

Nyní je třeba poznamenat, že výpis z Geekbench nedokazuje, že se jedná o Asus Zenfone 11 Ultra, ale vzhledem k tomu, že společnost nemá v plánu žádné další smartphony, protože ROG Phone 8 je již venku, máme důvod se domnívat, že se jedná o nadcházející Zenfone a samotná paměť RAM nám napovídá, že by se mohlo jednat o variantu Ultra, ale nepřekvapilo by mě, kdyby se jednalo o kompaktnější nabídku, která je dostupná na trhu.

Řada Asus Zenfone byla po dlouhou dobu volbou pro každého, kdo hledá hvězdný smartphone, který je malý do kapsy, ale přesto obsahuje specifikace vlajkové lodi. Díky tomu bude Asus Zenfone 11 Ultra prvním Zenfonem, který porušuje pravidla kompaktní vlajkové lodi a nabídne veškeré výhody, které jste našli v ROG Phone 8.

Pokud jste na trhu a hledáte něco skvělého na celé čáře a nehledáte něco ve stylu Apple, Samsung, OnePlus nebo dokonce Xiaomi, pak je Asus Zenfone 11 Ultra skvělou volbou a já opravdu doufám, že bude k dispozici i kompaktní verze, protože to celý zážitek mnohem zlepší.

Když budeme mít vše na paměti, Asus Zenfone 11 Ultra by mohl být představen ještě tento měsíc na veletrhu MWC 2024, a pokud se tak náhodou stane, určitě vás o tom budeme informovat, abyste se nemuseli obávat jakýchkoli problémů, se kterými byste se mohli setkat.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno